XBLOG logo @2x

Logitech Mini Boombox, για κορυφαίο ήχο σε συνδυασμό με smartphone ή tablet

Ένα συμπαγές σύστημα αναπαραγωγής ήχου για κάθε εφαρμογή παρουσίασε η Logitech: ταινίες, μουσική, παιχνίδια, τηλεπικοινωνίες!

Πρόκειται για το Logitech Mini Boombox, που συνδυάζεται εύκολα με το smartphone, το tablet σου ή άλλες συσκευές μέσω bluetooth.

Το Mini Boombox διαθέτει ειδικά σχεδιασμένο θάλαμο αντήχησης για να βγάζει δυνατό μπάσο, ενώ το μεγάφωνο και το ενσωματωμένο μικρόφωνο προσφέρουν καθαρό ήχο για να κάνεις απλές κλήσεις ή βιντεοκλήσεις όπου κι αν είσαι, από το σπίτι ή το γραφείο μέχρι κάποιο εξωτερικό χώρο για παράδειγμα.

Το φορητό αυτό περιφερειακό της Logitech ταιριάζει με όλα τα smartphone και τα tablet, αλλά και κάθε συσκευή που υποστηρίζει το πρωτόκολλο Bluetooth Advanced Audio Distribution Profile (A2DP). Συνεργάζεται επίσης με τα κινητά που διαθέτουν το πρωτόκολλο Bluetooth Hands-Free Profile (HFP 1.5).

Όσον αφορά τη μπαταρία, αυτή είναι εσωτερική και φορτίζεται μέσω θύρας USB, ενώ η αυτονομία του μπορεί να φτάσει και τις 10 ώρες, ανάλογα με τη χρήση και τις συνθήκες περιβάλλοντος φυσικά.

Τέλος, διαθέτει οπίσθιο φωτιζόμενο πάνελ αφής, για να μπορείς να το χρησιμοποιείς άνετα είτε ένα μέρα είτε νύχτα.

Το Logitech Mini Boombox έρχεται στην Ευρώπη και κατ΄επέκταση και στην Ελλάδα μέσα στο Νοέμβριο, με προτεινόμενη τιμή τα 80 ευρώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.