XBLOG logo @2x

Logitech HD Webcam C615, για PC και Mac

Ακόμη μια κορυφαία webcam παρουσίασε η Logitech, την Logitech HD Webcam C615 που προσφέρει εύκολη βιντεοεπικοινωνία και υψηλή ανάλυση βίντεο όπου κι αν βρισκόμαστε, ενώ συνεργάζεται είτε με PC ή με Mac υπολογιστή. Η webcam με την πτυσσόμενη σχεδίασή της για εύκολη μεταφορά, την αυτόματη εστίαση και την δυνατότητα περιστροφής κατά 360 μοίρες, επιτρέπει στους χρήστες της να καταγράφουν όπου κι αν βρίσκονται υψηλής ανάλυσης βίντεο.

Βασικό στοιχείο της νέας webcam είναι η βιντεοσκόπηση σε υψηλή ανάλυση 720p μέσα από προγράμματα όπως το Skype, το FaceTime for Mac, το Logitech Vid HD, το Windows Live Messenger, αλλά και τα Yahoo! Messenger, iChat, AOL Instant Messenger κλπ.

Η webcam προσφέρει επίσης λειτουργία αυτόματου ανεβάσματος βίντεο και εικόνας υψηλής ανάλυσης στο Facebook και βίντεο υψηλής ανάλυσης στο YouTube και το Twitter. Για περισσότερη ευκολία μάλιστα, η C615 έχει μια προέκταση USB καλωδίου μήκους 90 εκατοστών και υποδοχή για τρίποδο, ώστε η καταγραφή βίντεο να γίνεται από το καταλληλότερο σημείο για τον καθένα.

Η νέα HD Webcam της Logitech διαθέτει επίσης ενσωματωμένο μικρόφωνο με λειτουργία ακύρωσης περιβάλλοντος θορύβου, ώστε να μην επηρεάζει τις βιντεοσυνομιλίες.

Εκτός από την βιντεοσκόπηση, με την νέα webcam της Logitech ο χρήστης μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες ανάλυσης 8 Megapixels (μέσω software), ενώ η τεχνολογία Fluid Crystal διασφαλίζει ομαλή ροή βίντεο, πιο διαυγή εικόνα, πλούσια χρώματα, και καθαρότερο ήχο σε πραγματικές συνθήκες περιβάλλοντος.

Η Logitech HD Webcam C615 αναμένεται να είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από τον προσεχή Σεπτέμβριο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €79,99.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.