XBLOG logo @2x

Logitech G533: Το νέο ασύρματο gaming headset αξίας €154

Η Logitech σήμερα παρουσίασε το Ασύρματο σετ ακουστικών-μικροφώνου Logitech G533 για Gaming. Με ασύρματη τεχνολογία επαγγελματικής ποιότητας, ήχο surround DTS Headphone:X 7.1 και τα προγράμματα οδήγησης Pro-G που αναμένουν το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ, το σετ ακουστικών-μικροφώνου παρέχει υψηλή απόδοση ήχου και ασύρματη ευκολία. Το Logitech G533 έχει επίσης μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και πολύ λιτή σχεδίαση, παρέχοντάς σας τη μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια μαραθωνίων gaming.

Όπως δήλωσε ο Ujesh Desai, Αντιπρόεδρος και Γενικός διευθυντής του τμήματος Gaming της Logitech, «η ομάδα που ασχολείται με τον ήχο επιδίωξε να δημιουργήσει ένα σετ ακουστικών-μικροφώνου που παρέχει τη ρεαλιστικότερη και ακριβέστερη εμπειρία gaming σε PC. Με τα DTS Headphone:X και το Pro-G Driver, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Τώρα, μπορείτε να ενισχύσετε τους ήχους στα παιχνίδια για να πετύχετε τον ακριβέστερο εντοπισμό θέσης και την κορυφαία εμπειρία εφέ μέσα στο παιχνίδι.»

Ασύγκριτη απόδοση ήχου

Τα προγράμματα οδήγησης Pro-G που αναμένουν το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στις ΗΠΑ κατασκευάζονται με υβριδικά υλικών πλέγματος και προσφέρουν ηχητικές επιδόσεις που στο παρελθόν υπήρχαν μόνο σε ακουστικά ποιότητας ήχου υψηλής τεχνολογίας. Τα προγράμματα οδήγησης προσφέρουν υψηλές και χαμηλές συχνότητες με ελάχιστη παραμόρφωση.

Η τεχνολογία απολύτως ρεαλιστικού ήχου surround DTS Headphone:X αναπαράγει με ακρίβεια τη θέση του ήχου και των ηχείων 7.1, ώστε να μπορείτε να ακούτε εφέ περιβάλλοντος μέσα στο παιχνίδι που τα άτομα που σχεδίασαν το παιχνίδι θέλουν να ακούτε, όπως το πόσο μακριά είναι ο εχθρός και από ποια κατεύθυνση έρχεται. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το επίπεδο της έντασης για καθένα από τα επτά κανάλια ήχου.

Ασύρματη τεχνολογία υψηλού επιπέδου

Το Logitech G533 περιλαμβάνει μετάδοση προηγμένου, ψηφιακού ήχου χωρίς απώλειες και παρέχει ασύρματη άνεση και ήχο υψηλής πιστότητας σε εύρος έως και 15 μέτρων. Το σετ ακουστικών-μικροφώνου διατηρεί ισχυρή σύνδεση, ακόμη και σε ρυθμίσεις υψηλών ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών (EMI), όταν υπάρχουν πολλά σήματα σε κοντινή απόσταση. Η ασύρματη σύνδεση εξαιρετικά χαμηλής καθυστέρησης διασφαλίζει σχεδόν μηδενική καθυστέρηση ανάμεσα στον ήχο και το παιχνίδι σας, καθώς και επιδόσεις χωρίς καθυστερήσεις, ενώ βλέπετε ταινίες και πραγματοποιείτε αναπαραγωγή μέσων.

Σχεδίαση υψηλών επιδόσεων

Με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα υλικά και τις τεχνικές κατασκευής, το Ασύρματο σετ ακουστικών-μικροφώνου Logitech G533 είναι ένα ανθεκτικό, αλλά ελαφρύ σετ ακουστικών-μικροφώνου που μπορείτε να φοράτε για ώρες. Περιλαμβάνει ελαφριά σχεδίαση για εφαρμογή πάνω στο αυτί, με αθλητική ενίσχυση πλέγματος για τα αυτιά που αναπνέουν και μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα για καθαρισμό.

Έξυπνη σίγαση και μικρόφωνο

Το Logitech G533 ενσωματώνει τη δημοφιλή λειτουργία αυτόματης σίγασης για το μικρόφωνο που διπλώνει και βελτιώνει επίσης την ακύρωση ήχου και τη ρύθμιση EQ για ευκρινέστερο ήχο στις ανταγωνιστικές συνομιλίες και επικοινωνίες gaming. Το νέο φίλτρο παρέχει μείωση θορύβου για σφυρίγματα και κρότους.

Διάρκεια ζωής μπαταρίας

Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες με δυνατότητα επαναφόρτισης φορτίζουν το σετ ακουστικών-μικροφώνου για έως και 15 ώρες χωρίς διακοπή με μία φόρτιση, κάνοντάς το το ιδανικό ασύρματο ακουστικών-μικροφώνου για μαραθωνίους gaming. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Λογισμικό Logitech Gaming (LGS) για να προσέχετε το επίπεδο φόρτισης και να μην ξεμείνετε στη μέση του παιχνιδιού.

Ρύθμιση στοιχείων ελέγχου

Το Ασύρματο σετ ακουστικών-μικροφώνου Logitech G533 για Gaming περιλαμβάνει ένα μικρόφωνο ακύρωσης ήχου σε ένα μπουμ που διπλώνει και επεκτείνεται για κρυστάλλινο ήχο στις συνομιλίες και την επικοινωνία σας. Ένα εύκολα προσβάσιμο στοιχείο ελέγχου της έντασης ήχου και ένα κουμπί σίγασης μικροφώνου στο αριστερό ακουστικό διευκολύνει την προσαρμογή των ρυθμίσεων ήχου στη στιγμή και την αυτόματη σίγαση του μικροφώνου, διπλώνοντάς το απλώς. Για προσαρμογή των ρυθμίσεων, χρησιμοποιήστε το LGS για να ρυθμίσετε τα επίπεδα equalizer, τον ήχο surround, του μικροφώνου και των ήχων στα πλαϊνά ανάλογα με το παιχνίδι. Επίσης, μπορείτε να επαναπρογραμματίσετε το κουμπί σίγασης σε οποιαδήποτε λειτουργία, όπως “αναπαραγωγή/παύση” για έναρξη/διακοπή των μέσων σας.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το Ασύρματο σετ ακουστικών-μικροφώνου Logitech G533 για Gaming αναμένεται να είναι διαθέσιμο από μεταπωλητές παγκοσμίως στις αρχές Ιανουαρίου 2017, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €154.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.