XBLOG logo @2x

Logitech Fabric Skin: Στυλάτη θήκη – πληκτρολόγιο για iPad

Ένα νέο περιφερειακό για iPad παρουσίασε σήμερα η Logitech, συγκεκριμένα το πληκτρολόγιο-θήκη Logitech Fabric Skin για iPad.

Σχεδιασμένο ώστε να ταιριάζει τόσο με το iPad αλλά και με το προσωπικό στυλ του ιδιοκτήτη του, με έντονα χρώματα και επιφάνεια από υψηλής ποιότητας ύφασμα, η νέα αυτή θήκη προστατεύει την ταμπλέτα και από τις δύο όψεις της, δίνοντάς της μια ιδιαίτερη εμφάνιση.

Η Logitech συνεργάστηκε με παγκόσμια γνωστούς σχεδιαστές, για να καταλήξει σε μια σειρά από κομψά υφάσματα και μια τολμηρή παλέτα χρωμάτων και να τα συνδυάσει σε ένα σχέδιο με καθαρές γραμμές. Έτσι το Logitech Fabric Skin προσφέρεται σε μια σειρά αποχρώσεων (ανάμεσά τους τα Urban Grey, Carbon Black) και σε ποικιλία μοντέρνων καλυμμάτων από ματ δέρμα μέχρι λεπτά υφασμένο βαμβακερό.

Το Logitech Fabric Skin διαθέτει το πρώτο πληκτρολόγιο Bluetooth με πλήκτρα απόλυτα ενσωματωμένα σε ένα υφασμάτινο εσωτερικό.

Τα πλήκτρα πλήρους μεγέθους προσφέρουν την αίσθηση αφής που έχουμε συνηθίσει σε ένα τυπικό πληκτρολόγιο, αλλά με πολύ κομψή εμφάνιση. Όσο για τα ποιοτικά υφάσματα που καλύπτουν το εξωτερικό της θήκης, έχουν μια υγρο-απωθητική νάνο-επικάλυψη, ώστε να διατηρούνται καθαρά και να δείχνουν καινούργια ακόμη και σε βάθος χρόνου.

Κρυμμένοι μαγνήτες στηρίζουν το iPad σε δύο βολικές γωνίες, το ασφαλίζουν σε θέση πληκτρολόγησης, ενώ διασφαλίζουν ότι η θήκη θα παραμείνει κλειστή όταν μετακινούμαστε.

Το Logitech Fabric Skin Keyboard Folio για iPad αναμένεται να είναι διαθέσιμο από τον Μάιο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 150 ευρώ.

Logitech Fabric Skin: Θήκη για iPad με πληκτρολόγιο

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.