XBLOG logo @2x

Logitech Cooling Pad N200: Βάση για να… Δροσίζεις το Laptop σου!

Εσύ το καλοκαίρι είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο αντιμετωπίζεις τη ζέστη και τις υψηλές θερμοκρασίες με το κλιματιστικό, με χυμούς, αναψυκτικά, κρύο νερό και πάει λέγοντας… Για το laptop σου φροντίζεις να το κρατάς δροσερό και σε χαμηλή θερμοκρασία; Αν όχι, ήρθε η ώρα να το κάνεις, με τη νέα βάση ψύξης φορητών υπολογιστών της Logitech!

Η Logitech παρουσίασε μια εξελιγμένη βάση ψύξης φορητών, την Logitech Cooling Pad N200, με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, προσφέροντας μεγάλη άνεση και σταθερή θερμοκρασία στη χρήση του φορητού μας, όπου κι αν καθόμαστε, από τον καναπέ, στο κρεβάτι ή ακόμη και στο πάτωμα! Η βάση N200 προσφέρει κορυφαία ψύξη χάρη στον ανεμιστήρα της που καλύπτεται από μια μεγάλη σχάρα.

Ο τοποθετημένος σε κλίση ανεμιστήρας είναι ουσιαστικά αθόρυβος, ενώ οι εισαγωγές αέρα -πίσω και πλάγια- προσφέρουν ανεμπόδιστη ροή αέρα. Έχουμε στην διάθεσή μας δύο ταχύτητες για τον ανεμιστήρα ενώ μπορούμε -αν το επιθυμούμε- να τον σβήσουμε.

Η τροφοδοσία γίνεται μέσω σύνδεσης USB με τον φορητό, ενώ η κατανάλωση ρεύματος είναι χαμηλή επηρεάζοντας ελάχιστα την διάρκεια ζωής της μπαταρίας του.

Ο μάνατζερ της Logitech Hellas, Μιχάλης Δρακάτος τόνισε: «Το Logitech Cooling Pad N200 είναι απλά η καλύτερη βάση ψύξης φορητών που κυκλοφορεί. Οι φορητοί υπολογιστές μπορούν εύκολα να υπερθερμανθούν χωρίς σωστό αερισμό ή ανάλογα με την επιφάνεια στήριξης. Η βάση N200 λύνει αυτό το πρόβλημα κρατώντας τα φορητά μας σε χαμηλή θερμοκρασία λειτουργίας όπου και αν τα χρησιμοποιούμε».

Η νέα βάση ψύξης φορητών υπολογιστών της Logitech θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από τα τέλη Ιουνίου, με την τιμή της να παίζει γύρω στα 40 ευρώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.