XBLOG logo @2x

Η Logicom επίσημα Cloud Solution Provider της Microsoft στην Ευρώπη

Η Logicom, περιφερειακή εταιρεία Διανομής Τεχνολογικών Λύσεων και Υπηρεσιών, έχει διοριστεί από την Microsoft να παρέχει λύσεις Cloud μέσω του προγράμματος Microsoft Cloud Solution Provider (CSP) με έμφαση στις αγορές της Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας.

Ο σκοπός του προγράμματος CSP είναι η ενδυνάμωση των σχέσεων με τους πελάτες και η διεύρυνση των πωλήσεων υπηρεσιών cloud μέσα από την ενίσχυση της ικανότητας των συνεργατών της Microsoft να παρέχουν, να υποστηρίζουν και να διαχειρίζονται τις λύσεις και τα προϊόντα Microsoft Cloud, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft Office 365, Azure, Microsoft CRM Online και Windows Intune αλλά και πολλές άλλες λύσεις.

Με την ενεργοποίηση της Lοgicom στο πρόγραμμα CSP, οι συνεργάτες της θα λαμβάνουν κάθε μήνα ένα τιμολόγιο που θα ενσωματώνει όλες τις μηνιαίες συνδρομές για προϊόντα και λύσεις Cloud όπως και τις άλλες υπηρεσίες και προϊόντα που θα χρησιμοποιήσουν. Επιπρόσθετα, η Logicom θα παρέχει στο κανάλι της και υπηρεσίες υποστήριξης και μετάβασης στο Cloud. Με αυτό τον τρόπο οι συνεργάτες της θα μπορούν να δημιουργούν περισσότερη αξία για τους δικούς τους πελάτες και να κτίσουν τους δικούς τους συνδυασμούς λύσεων και υπηρεσιών, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία τους στο Cloud.

«Το πρόγραμμα Cloud Solution Provider θέτει πλέον τους συνεργάτες μας στο επίκεντρο της σχέσης με τους πελάτες», δήλωσε ο κ. Phil Sorgen, Corporate Vice President, Worldwide Partner Group στην Microsoft Corp. «Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα αυτό, οι συνεργάτες μας έχουν αποδείξει έμπρακτα την αφοσίωσή τους στην υποστήριξη των κοινών μας πελατών για μια επιτυχή μετάβαση στο cloud.»

Προϊόντα και υπηρεσίες από το πρόγραμμα CSP θα ενσωματωθούν στο Logicοm Cloud Marketplace, το οποίο αναμένεται να τεθεί σύντομα σε παραγωγική λειτουργία. Το Logicom Cloud Marketplace είναι αποτέλεσμα της πρόσφατης στρατηγικής συνεργασίας της Logicom με την ALSO με στόχο να προσφέρεται μια σύγχρονη εμπειρία στους συνεργάτες και πελάτες τους.

«Ο διορισμός της Logicom ως παροχέας Microsoft CSP μας δίνει την ευκαιρία να προσφέρουμε προηγμένες cloud λύσεις στους συνεργάτες μας και στους πελάτες των συνεργατών μας, μέσω του Logicom Cloud Marketplace. Αυτό είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα και επένδυση από τη Logicom με στόχο να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να ενταχθούν στον νέο κόσμο του cloud», δήλωσε ο κ. Βαρνάβας Ειρήναρχος, Διευθύνων Σύμβουλος της Logicom Public Ltd.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.