XBLOG logo @2x

Δες τηλεόραση στο iPhone και το iPad, δωρεάν app για λίγες ώρες!

Από χθες στο Top 5 του ελληνικού App Store στο iTunes βρίσκεται μία νέα εφαρμογή, που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες iPhone, iPad και iPod touch, να δουν τηλεόραση ζωντανά! Την ώρα που γράφω αυτό το post η εφαρμογή είναι πρώτη στα free apps!

Το app “Ζωντανή Τηλεόραση” ανέβηκε στο App Store την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, και διατίθεται δωρεάν μέχρι και σήμερα Κυριακή 19 Δεκεμβρίου! Μέσα από αυτό το app μπορεί κανείς να παρακολουθήσει δωρεάν διάφορα κανάλια (ελληνικά και ξένα), μερικά από τα οποία είναι τα Mad TV, ERT World, Greek Parliament, Greek Music, Al Jazeera (english) και άλλα.

Σίγουρα δεν είναι πολλά τα κανάλια που είναι διαθέσιμα στο app αυτό, αλλά ίσως στο μέλλον προστεθούν κι άλλα.

Κατέβασα την εφαρμογή, είδα μερικά από τα διαθέσιμα κανάλια για τις ανάγκες του post, η ανάλυση είναι σχετικά καλή (όχι η καλύτερη), γι΄αυτό νομίζω ότι οι χρήστες iPhone ή iPod touch θα μείνουν ικανοποιημένοι, ενώ στο iPad έχω την εντύπωση ότι η εικόνα θα είναι αρκετά “σπασμένη”.

Οι δημιουργοί της εφαρμογής (Brothers Media) αναφέρουν επίσης ότι «Το 3G δεν υποστηρίζει όλα τα ζωντανά κανάλια. Γι΄αυτό προτείνουμε τη χρήση σύνδεσης Wi-Fi».

Zωντανή Τηλεόραση

Zωντανή Τηλεόραση

Zωντανή Τηλεόραση

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.