XBLOG logo @2x

Live Streaming και Tweeting: Διαδηλώσεις και Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Μέρα απεργιακών κινητοποιήσεων και διαδηλώσεων η σημερινή, με συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις και πορείες να πραγματοποιούνται από το πρωί στο κέντρο της Αθήνας. Δυστυχώς, για ακόμη μία φορά τα επεισόδια δεν απεφεύχθησαν. Στο Σύνταγμα είχαμε ένταση και συμπλοκές διαδηλωτών με τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έκαναν εκτεταμένη χρήση χημικών και βομβιδών κρότου-λάμψης.

Live Stream από το StopCartel

Το StopCartel.info μεταδίδει ζωντανή εικόνα από τα όσα συμβαίνουν στο κέντρο της Αθήνας (πλατεία Συντάγματος και γύρω περιοχές). Υπάρχει περίπτωση κάπου-κάπου να διακόπτεται η ζωντανή μετάδοση, ωστόσο αφήνω τον player στο post για να βλέπετε live εικόνα όταν υπάρχει live streaming από το κέντρο της Αθήνας.

Live Tweeting από το κέντρο της Αθήνας

Εκτός από το live streaming που μπορείτε να δείτε μέσω του StopCartel.info, μπορείτε να παρακολουθείτε και τα tweets που κάνουν όσοι βρίσκονται στις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας ή ενημερώνονται από φίλους/γνωστούς που βρίσκονται στο κέντρο για το τι γίνεται εκεί. Το hashtag που χρησιμοποιείται στο Twitter για τα tweets που γίνονται σχετικά με τις σημερινές διαδηλώσεις και τα επεισόδια που δυστυχώς ακολούθησαν είναι το #23fgr.

Live εικόνα από Zougla.gr

Το zougla.gr όπως συνηθίζει σε αρκετές διαδηλώσεις από την αρχή της λειτουργίας του μέχρι σήμερα, μεταδίδει ζωντανή εικόνα από τα Προπύλαια και την Πλατεία Συντάγματος με κάμερες που έχει στημένες σε εκείνα τα σημεία. Στα σημεία αυτά βρίσκονται και ρεπόρτερ-δημοσιογράφοι του portal, ενώ αυτή την ώρα (14:40) οι Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και Νίκος Γεωργιάδης κάνουν ζωντανή εκπομπή από το Zougla Radio.

Φωτογραφίες από Ελευθέριος Σουχαΐμπ και AnemosNaftilos

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.