XBLOG logo @2x

Life: Όταν η εύρεση ζωής στον Άρη μετατρέπεται σε εφιάλτη

Η Sony Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το trailer της νέας ταινίας Life, όπου βλέπουμε τους διάσημους Jake Gyllenhaal και Ryan Reynolds αντιμέτωπους με μία εξωγήινη απειλή. Στο παρασκήνιο ακούγονται τα λόγια του John F. Kennedy από την ομιλία του στο Rice Univesity σχετικά με την εξερεύνηση του διαστήματος, όταν μια μορφή εξωγήινου επιτίθεται τους δύο άντρες και τα υπόλοιπα μέλη του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.

Οι Gyllenhaal, Reynolds, Rebecca Ferguson, Hiroyuki Sanada, Ariyon Bakare και Olga Dihovichnaya υποδύονται τα μέλη του ΔΔΣ οι οποίοι είναι έτοιμοι να κάνουν μία από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις στην ιστορίας της ανθρωπότητας: να αποδείξουν ότι υπάρχει ζωή στον Κόκκινο Πλανήτη. Δυστυχώς, όμως, θα ανακαλύψουν με τον δύσκολο τρόπο ότι οι εξωγήινοι -ή ότι και αν είναι αυτοί- δεν είναι τόσο φιλικοί όσο εμείς.

Δείτε το πρώτο επίσημο trailer:

Ο σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Daniel Espinosa, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Rhett Reese και Paul Wernick, δηλαδή το περιβόητο δίδυμο πίσω από το Deadpool. Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 26 Μαίου του 2017 για τις Η.Π.Α..

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.