XBLOG logo @2x

LG X110: Ίσως το καλύτερο netbook της αγοράς

Άλλη μια εταιρεία αποφασίζει να δημιουργήσει τη δική της mini πρόταση στο χώρο των φορητών υπολογιστών. Αυτή τη φορά η LG με το νέο X110 έρχεται για να ανταγωνιστεί στα ίσα τις προτάσεις των υπόλοιπων εταιρειών.

Μικρό, κομψό και αξιόπιστο, το νέο μοντέλο υπερ-φορητού υπολογιστή της LG διαθέτει ιδανικές διαστάσεις για καθημερινή μετακίνηση και βάρος λίγο πάνω από ένα κιλό για να εργαστείτε και να διασκεδάσετε σε οποιοδήποτε χώρο εκτός σπιτιού.

Έρχεται εξοπλισμένο με οθόνη τεχνολογίας LED που σας παρέχει ένα άνετο περιβάλλον εργασίας για εύκολη επεξεργασία και ανάγνωση εγγράφων. Παράλληλα, με διάμετρο 10 ιντσών η οθόνη δεν έχει επιπτώσεις στο συνολικό βάρος του Χ110, το οποίο παραμένει εξαιρετικά χαμηλό, κάνοντας το την ιδανική φορητή συσκευή σας.

Όμως τα χαρακτηριστικά του νέου LG δεν τελειώνουν εδώ. Περνώντας στο εσωτερικό του, αντικρίζουμε τη νέα γενιά φορητών επεξεργαστών Intel Atom στα 45 nm, η οποία προσφέρει ισχυρή απόδοση με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, για μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας. Ταυτόχρονα σε συνδυασμό με τη μνήμη 1GB μπορείτε να τρέξετε άνετα όλες τις εφαρμογές γραφείου και browsing που θα σας χρειαστούν.

Τα 160 GB του σκληρού δίσκου σίγουρα κρίνονται ικανοποιητικά για ένα τέτοιο φορητό υπολογιστή, αλλά και το ενσωματωμένο card reader που διαθέτει θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τον αποθηκευτικό του χώρο.

Δικτυωθείτε γρήγορα και απλά μέσω της θύρας Ethernet ή συνδεθείτε ασύρματα μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας Wi-Fi (Draft-Ν) ή 3G (UMTS/HSDPA) όπου κι αν βρίσκεστε. Παράλληλα, με την ενσωματωμένη web κάμερα 1,3 Megapixels έχετε τη δυνατότητα να κρατήσετε επικοινωνία με φίλους ή συνεργάτες και να συνομιλήσετε με οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.

Το μοντέλο της LG υποστηρίζει επιπλέον ασύρματη τεχνολογία Bluetooth για επικοινωνία σε κοντινές αποστάσεις με συμβατές συσκευές.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.