XBLOG logo @2x

LG X power2: Επίσημο το προσιτό smartphone με 4,500mAh μπαταρία

Το LG X POWER2, ειδικά σχεδιασμένο για τους χρήστες που αναζητούν μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας και μεγάλη οθόνη όπως οι λάτρεις του multitasking και του gaming, θα παρουσιαστεί στο Mobile World Congress 2017 στη Βαρκελώνη, στην Ισπανία.

Κάθε μοντέλο της σειράς X ενσωματώνει διάφορα αποκλειστικά χαρακτηριστικά που βρίσκονται συνήθως μόνο στα premium smartphones. Τα διαφορετικά μοντέλα προσφέρουν στους χρήστες ένα εύρος εμπειριών και αξιών που ξεπερνούν τις προηγούμενες σειρές της μεσαίας κατηγορίας. Το πρώτο μοντέλο της σειράς X που θα παρουσιαστεί φέτος, το LG X power2 διαθέτει ισχυρή μπαταρία 4,500mAh για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των χρηστών που χρησιμοποιούν εφαρμογές και παιχνίδια που καταναλώνουν μεγάλο μέρος της μπαταρίας δίνοντάς τους την ευκαιρία να απολαύσουν την προβολή περιεχομένου πολυμέσων, όπως βίντεο και ταινίες στο smartphone τους.

LG X power2 03

Το LG X power2 έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί χωρίς να χρειάζεται φόρτιση για ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο. Πλήρως φορτισμένο το LG X power2, μπορεί να αναπαράγει βίντεο για περίπου 15 ώρες, να παρέχει οδηγίες πλοήγησης για περίπου 14 ώρες ή ‘σερφάρισμα’ στο διαδίκτυο για περίπου 18 ώρες. Το LG X power2 ενσωματώνει τεχνολογία φόρτισης υψηλής ταχύτητας που απαιτείται από το σημερινό πολυάσχολο χρήστη. Η φόρτιση μίας ώρας παρέχει το 50 τοις εκατό από την ενέργεια της μπαταρίας, ενώ η πλήρη φόρτιση απαιτεί περίπου μόνο δύο ώρες, δύο φορές γρηγορότερα από τα περισσότερα τηλέφωνα.

Η λειτουργία ‘Comfort View’ κάνει την ανάγνωση e-books και των web comics πιο άνετη λόγω της μείωσης της ποσότητας του μπλε φωτός που εκπέμπεται από την οθόνη, η οποία έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί κόπωση των ματιών.

Το LG X power2 διαθέτει οθόνη αφής HD In-cell Touch 5,5 ιντσών, προσφέροντας μία μεγάλη οθόνη με καθαρά και ζωντανά χρώματα. Επιπλέον, η LG έχει βελτιώσει τις δυνατότητες της οθόνης σε εξωτερικούς χώρους για εύκολη ορατότητα ακόμα και σε έντονο ηλιακό φως. Το LG X power2 διαθέτει 5MP φωτογραφική μηχανή ευρείας γωνίας πάνω από την οθόνη που επιτρέπει στους χρήστες να τραβούν selfies και wefies μέχρι και με οκτώ άτομα χωρίς τη χρήση selfie stick. Η 13MP πίσω κάμερα διαθέτει τη λειτουργία ‘Zero Shutter Lag’ ελαχιστοποιώντας την ενοχλητική καθυστέρηση μεταξύ του χρόνου από την ώρα που ο χρήστης πατήσει το κουμπί του κλείστρου μέχρι να βγει η φωτογραφία. Ένα μπροστινό απαλό LED flash καθιστά δυνατή τη λήψη ομαδικών φωτογραφιών επαγγελματικού επιπέδου.

LG X power2 02

Το smartphone είναι αρκετά διαφοροποιημένο από τα υπόλοιπα τηλέφωνα μεσαίας κατηγορίας διαθέτοντας το μοναδικό LG UX για selfies. Η λειτουργία ‘Auto Shot’ ενεργοποιεί αυτόματα το κλείστρο της μπροστινής κάμερας, όταν εντοπίζει το πρόσωπο του χρήστη. Οι λειτουργίες ‘Gesture Shot’ και ‘Gesture Interval Shot’ μπορούν να ανιχνεύσουν και να ανταποκριθούν στις κινήσεις των χεριών, χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να πατήσει το κουμπί του κλείστρου, μία συνηθισμένη αιτία για τη λήψη θαμπών φωτογραφιών. Τέλος, με τη λειτουργία ‘Quick Share’, οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν αμέσως τις φωτογραφίες στο αγαπημένο τους site κοινωνικής δικτύωσης με ένα μόνο πάτημα.

«Το LG X power2 έχει την πιο ισχυρή χωρητικότητα μπαταρίας σε ολόκληρο το smartphone line-up της LG, ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαύσουν πολλές ώρες ψυχαγωγίας στην ευρύχωρη οθόνη του, χωρίς να ανησυχούν για την επαναφόρτιση», δήλωσε ο Juno Cho, Πρόεδρος της LG Elec-Tronics Mobile Communications Company. «Ολόκληρη η σειρά έχει βασιστεί στη σπουδαία τεχνολογία και τις αξίες που είναι σημαντικές για τους καταναλωτές, τα οποία αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά για τους απαιτητικούς χρήστες smartphone του σήμερα».

Η κυκλοφορία του LG X power2 θα ξεκινήσει από τον Μάρτιο στη Λατινική Αμερική ενώ θα ακολουθήσουν και οι βασικές αγορές όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ασία, η Ευρώπη και άλλες περιοχές. Η τιμή θα ανακοινωθεί με τη διαθεσιμότητα της συσκευής.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

  • Οθόνη: 5.5 ιντσών HD In-cell Touch
  • Επεξεργαστής:1.5 GHz Octa-Core
  • Camera: Rear 13MP / Front 5MP (Wide Angle / LED Flash)
  • Μνήμη: 2GB ή 1.5GB RAM / 16GB ROM / Micro SD (μέχρι 2TB)
  • Μπαταρία: 4,500mAh (ενσωματωμένη)
  • Λειτουργικό Σύστημα: Android 7.0 Nougat
  • Μέγεθος: 154.7 x 78.1 x 8.4mm
    Βάρος: 164γρ.
  • Δίκτυο: LTE / 3G / 2G
  • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi (802.11 b, g, n) / Bluetooth 4.2 / USB 2.0
  • Χρώματα: Μαύρο Τιτάνιο / Shiny Τιτάνιο/ Shiny Χρυσό / Shiny μπλε
  • Άλλα: USB OTG / Gyro Sensor

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.