XBLOG logo @2x

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του ρολογιού LG Watch Style με Android Wear 2.0

Η Google ετοιμάζεται να λανσάρει την έκδοση 2.0 του Android Wear και μαζί της θα έρθει ένα νέο “κύμα” ρολογιών που θα τη χρησιμοποιούν. Το πρώτο από αυτά είναι το LG Watch Style.

Το LG Watch Style είναι ένα smartwatch με στρογγυλή οθόνη και ένα κουμπί στη δεξιά πλευρά του (θα απαιτείται για όλα τα νέα ρολόγια με Android). Απ’ ότι φαίνεται θα μπορεί να υποστηρίζει όλα τα λουριά ρολογιών με διαστάσεις 20mm ή 22mm.

Το LG Watch Style έχει κωδική ονομασία LG-W270 και ξεκίνησε η παραγωγή του στη Κορέα τον προηγούμενο μήνα. Ενσωματώνει 1,2-ιντσών P-OLED οθόνη ανάλυσης 360×360 pixels, 512 MB RAM και μπαταρία χωρητικότητας 240 mAh. Είναι ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό με πιστοποίηση IP67 και διαθέτει αισθητήρα καρδιακών παλμών, όμως δεν υποστηρίζει 3G, 4G, GPS ή NFC όπως η οικονομικότερη παραλλαγή του για αθλητές, το LG Watch Sport.


Διαβάστε επίσης: Android Wear 2.0: Μετατρέπει τα ρολόγια σε… κινητά


LG Watch Sport and Watch Style
Το LG Watch Sport (Α) και το Watch Style (Δ).

Η LG αναμένεται να αποκαλύψει το Watch Style μαζί με το Watch Sport στις 9 Φεβρουαρίου, παράλληλα δηλαδή με το λανσάρισμα του νέου λειτουργικού. Είναι πολύ πιθανό να δούμε τα νέα ρολόγια στην έκθεση MWC 2017 αργότερα αυτό το μήνα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.