XBLOG logo @2x

LG V30: Εικόνες δείχνουν μία δεύτερη, συρόμενη οθόνη

Η σειρά V της LG λανσαρίστηκε μέσα στο 2015 και αμέσως έγινε γνωστή για τα “τούμπανα” κινητά της. Τα V10 και V20 είχαν μια δευτερεύουσα οθόνη πάνω από τη κύρια, όμως με το επερχόμενη V30 η LG θέλει να κάνει κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Όπως διέρρευσε ο διάσημος leaker Evan Blass (@evleaks), το νέο LG V30 θα διαθέτει μια πολύ μεγαλύτερη οθόνη από τους προκατόχους του, η οποία θα κρύβεται κάτω από τη κύρια – σαν το πληκτρολόγιο του BlackBerry Priv.

Το Project Joan -η κωδική ονομασία του LG V30- έχει έναν εντελώς νέο και premium σχεδιασμό που δεν θυμίζει κινητό της LG. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά παρότι δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά ξέρουμε ότι θα είναι κορυφαία και ακούγεται ότι θα υποστηρίζει τη πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας Google Daydream. Επίσης φημολογείται πως είναι το πρώτο smartphone της εταιρίας με OLED οθόνη.

Η συρόμενη οθόνη μπορεί να εμφανίζει συντομεύσεις ή ρυθμίσεις εφαρμογών, προτεινόμενες λέξεις για το πληκτρολόγιο, εικονικό QWERTY πληκτρολόγιο και άλλες χρήσιμες λειτουργίες. Πάντως ο Blass ξεκαθαρίζει ότι “δεν είναι ξεκάθαρο” αν θα είναι αυτή η τελική μορφή του κινητού.

Το LG V30 αναμένεται να κυκλοφορήσει νωρίτερα απ’ ότι συνήθως, αυτή τη φορά τον Σεπτέμβριο για να χτυπήσει το iPhone 8 και το Galaxy Note 8.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.