XBLOG logo @2x

Η LG παρουσιάζει το πρώτο UltraWide gaming monitor

LG UltraWide monitor IFA 2016

Η LG, με ηγετική θέση στη βιομηχανία στην κατηγορία των monitors 21:9 UltraWide επί τρία συναπτά έτη, είναι έτοιμη να παρουσιάσει δύο νέα 21:9 monitors UltraWide στην έκθεση IFA 2016 στο Βερολίνο. Το 38-ιντσών curved UltraWide monitor (μοντέλο 38UC99) και το 144Hz IPS 21:9 Curved UltraWide gaming monitor (34UC79G) αντιπροσωπεύουν τις σημαντικές προόδους στην καινοτομία των οθονών. Τα δύο monitors διαθέτουν τα κλασικά χαρακτηριστικά των 21:9 UltraWide monitors της LG για τα οποία είναι αναγνωρισμένα, όπως το ευρύ οπτικό πεδίο, τη ζωντανή απόδοση των χρωμάτων, καθώς και την ευκολία στη χρήση.

Προσφέροντας ασυναγώνιστη οθόνη, το μοντέλο 38UC99 είναι ιδανικό για εργασίες που απαιτούν προσοχή στις λεπτομέρειες. Εκτός από τον ευρύχωρο σχεδιασμό, η προηγμένη ανάλυση (3840×1600) του IPS UltraWide QHD+ και η ευρεία γκάμα χρωμάτων που καλύπτουν το 99% του χρωματικού πεδίου sRGB κάνουν το 38UC99 την ιδανική επιλογή για τον απαιτητικό χρήστη σε απόδοση της εικόνας. Η οθόνη επίσης προσφέρει καθηλωτική εικόνα κρυστάλλινης ποιότητας μαζί με μια σειρά από ενισχυμένα και εύκολα στη χρήση χαρακτηριστικά, δημιουργώντας μια απαράμιλλη εμπειρία για τον χρήστη. Αυτοί οι παράγοντες καθιστούν την 38UC99 την τέλεια οθόνη για επαγγελματίες που ασχολούνται με δημιουργικές εργασίες (visuals κλπ) καθώς και για επαγγελματίες που επεξεργάζονται δεδομένα και ασχολούνται με multitasking εργασίες.

LG UltraWide monitor IFA 2016 (2)

Ως το πρώτο UltraWide monitor με θύρα USB Type-C, το 38UC99 προσφέρει το μέλλον της συνδεσιμότητας, σήμερα. Η προηγμένη θύρα επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν περιεχόμενο και δεδομένα, καθώς και τη ταυτόχρονη φόρτιση μίας συσκευής, όπως ενός smartphone ή ενός φορητού υπολογιστή, όλα με ένα κωδικό. Η οθόνη περιλαμβάνει επίσης δυνατότητες για την άμεση εμφάνιση προσαρμοσμένων επιλογών καθώς και την αποθήκευση προσαρμοσμένων ρυθμίσεων των χρωμάτων με το εύκολο στη χρήση λογισμικό Onscreen Control και My Display Preset.

Επιπλέον, το monitor 38UC99 ενδείκνυται τόσο για ψυχαγωγία όσο και για επαγγελματική χρήση. Διαθέτει δύο ενσωματωμένα ηχεία ισχύος 10W συμβατά με Bluetooth ενώ προσφέρει έξοδο ήχου Rich Bass στo φάσμα των 85Hz. Ο βαθύς, πλούσιος ήχος που προσφέρει το συγκεκριμένο, εντυπωσιακό σύστημα ήχου απογειώνει την εμπειρία του χρήστη. Η ενός χιλιοστού του δευτερολέπτου λειτουργία Motion Blur Reduction προσφέρει μέγιστη εμπειρία gaming αφού ελαχιστοποιεί τα είδωλα (afterimages) που εμφανίζονται συχνά σε video games που έχουν γρήγορο ρυθμό.

LG UltraWide gaming monitor IFA 2016

Το LG 34UC79G, το πρώτο παγκοσμίως IPS 21:9 Curved UltraWide gaming monitor στα 144Ηz, συνδυάζει το γρήγορο ρυθμό ανανέωσης της οθόνης με την εξελιγμένη λειτουργία ενός χιλιοστού του δευτερολέπτου Motion Blur Reduction. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, η μετάβαση από εικόνα σε εικόνα να γίνεται απρόσκοπτα χωρίς την αναπαραγωγή ενοχλητικών ειδώλων. Επιπλέον, η οθόνη IPS αποδίδει τα χρώματα με εξαιρετική ακρίβεια από οποιαδήποτε γωνία, χωρίς να δημιουργείται καμία παραμόρφωση στο οπτικό αποτέλεσμα. Διαθέτοντας χαρακτηριστικά όπως το σταθεροποιητή μαύρου χρώματος (Black Stabilizer) και το Dynamic Action Sync, το νέο monitor της LG είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ανάγκες των gamers. Ο σταθεροποιητής μαύρου χρώματος (Black Stabilizer) προσφέρει εξαιρετικά επίπεδα αντίθεσης επιτρέποντας στους χρήστες να αναγνωρίζουν σκούρα αντικείμενα ακόμα και σε περιοχές που είναι πραγματικά σκοτεινές. Η λειτουργία Dynamic Action Sync μειώνει το input lag έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν το γρήγορο ρυθμό των παιχνιδιών χωρίς καμία καθυστέρηση. Επιπλέον, η τεχνολογία AMD FreeSync προσφέρει ομαλό gameplay χωρίς να τρεμοπαίζει η οθόνη.

To monitor προσφέρει επίσης την επιλογή crosshair (στόχαστρο) η οποία προσθέτει ένα σταθερό στόχο στο κέντρο της οθόνης αυξάνοντας την ακρίβεια στα παιχνίδια FPS καθώς και ένα γάντζο για το καλώδιο του mouse (mouse line hook) προκειμένου να αποφεύγεται η αντίσταση που προκαλείται από το καλώδιο όταν το τραβάει ο χρήστης. Διαθέτοντας κυρτό σχεδιασμό αλλά και καθηλωτική διάσταση επιφάνειας 21:9, το LG 34UC79G προσφέρει στους φίλους των FPS, RTS και MMORPG games μια εμπειρία gaming παγκόσμιας κλάσης.

To νέο monitor της LG περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από χρήσιμα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν απόλυτα στις gaming συνθέσεις όπως η αλλαγή της κλίσης της οθόνης και το ρυθμιζόμενο ύψος.

Όπως δήλωσε ο Brian Kwon, Πρόεδρος της LG Home Entertainment Company, «έχοντας πλέον στη διάθεσή τους tablets και smartphones, οι σημερινοί καταναλωτές δεν αισθάνονται ‘δέσμιοι’ των γραφείων τους γι’ αυτό και είναι πιο σημαντικό από ποτέ τα monitors να τους προσφέρουν πρόσθετα οφέλη και ανέσεις. Η LG είναι το νούμερο ένα brand στον κλάδο των 21:9 monitor, καθώς ήμασταν οι πρώτοι που αναγνωρίσαμε ότι οι καταναλωτές έχουν υιοθετήσει ένα νέο τρόπο εργασίας και ψυχαγωγίας, τοποθετώντας μας μπροστά από τον ανταγωνισμό τόσο για τις επαγγελματικές προϊοντικές προτάσεις μας όσο και για προτάσεις gaming.»

Οι επισκέπτες της IFA 2016 μπορούν να επισκεφθούν το περίπτερο της LG στην αίθουσα 18, στο Messe του Βερολίνου για να δουν από κοντά τα νέα LG 21:9 UltraWide monitors από τις 2 έως τις 7 Σεπτεμβρίου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.