XBLOG logo @2x

Η LG ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα της πολυαναμενόμενης 21:9 Ultra Wide gaming οθόνης UC89G

Η LG παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τη νέα gaming κυρτή οθόνη 34UC89G που προσφέρει εκπληκτικά γρήγορο ρυθμό ανανέωσης στα 144Hz. Με πάνελ ανάλυσης Full HD 2.560 x 1.080 που παρέχει υψηλή ευκρίνεια και ευρύ οπτικό πεδίο, τo νέο μοντέλο της LG διαθέτει οθόνη 34 ιντσών με αναλογία 21:9 για επιδόσεις που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς gamers.

To νέο gaming monitor της LG εξασφαλίζει απόδοση χρωμάτων με εξαιρετική ακρίβεια και απίστευτο ρεαλισμό. Διαθέτοντας την ενός χιλιοστού του δευτερολέπτου λειτουργία Motion Blur Reduction, επιτρέπει την ακόμα πιο φυσική ροή των γραφικών, ελαχιστοποιώντας τα είδωλα (afterimages) που εμφανίζονται συχνά σε video games που έχουν ταχείς εναλλαγές και γρήγορο ρυθμό. Χρησιμοποιώντας επίσης την τεχνολογία G-Sync™, προσφέρει ομαλή απεικόνιση του παιχνιδιού εξαλείφοντας τα προβλήματα που προκαλούνται λόγω της διαφοράς στο ρυθμό ανανέωσης της οθόνης και της κάρτας γραφικών.

LG 34UC89G

Με κυρτή οθόνη 34 ιντσών αναλογίας 21:9, ο χρήστης μπορεί να δει περιοχές που είναι αόρατες σε αναλογία 16:9 και να είναι ο νικητής του παιχνιδιού με την πιο γρήγορη ανταπόκριση. Διαθέτοντας το Dynamic Action Sync, λειτουργία η οποία μειώνει δραστικά τη χρονοκαθυστέρηση στην είσοδο δεδομένων (input lag), οι gamers μπορούν να απολαμβάνουν το γρήγορο ρυθμό των παιχνιδιών χωρίς καμία καθυστέρηση. Επίσης, με τη λειτουργία Crosshair, που τοποθετεί το σημείο ‘βολής’ στο κέντρο για να αυξήσει την ακρίβεια, η νέα gaming οθόνη της LG είναι η ιδανική επιλογή για εκείνους που έχουν υψηλές απαιτήσεις από τον gaming εξοπλισμό τους.

Τέλος, για μοναδική high-end gaming εμπειρία, ο σταθεροποιητής μαύρου χρώματος (Black Stabilizer) βελτιώνει την ορατότητα ακόμα και στις πιο σκοτεινές περιοχές. Τέλος, η οθόνη προσφέρει την επιλογή Game Mode, μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει την ποιότητα της εικόνας ανάλογα με το είδος (genre) του παιχνιδιού που παίζει όπως FPS, RTS και Custom Game.

Εξοπλισμένο με ευέλικτα χαρακτηριστικά για τους πιο επιδέξιους παίκτες, η νέα gaming οθόνη LG 34UC89G θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούνιο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.