XBLOG logo @2x

LG Stylus 2 Plus: Επίσημα με 5,7’’ οθόνη και γραφίδα

Η LG ανακοίνωσε ένα ακόμα phablet για τη σειρά Stylus με μεσαίας κατηγορίας συσκευές, το LG Stylus 2 Plus. Η γραφίδα θα βοηθήσει τους χρήστες του να ζωγραφίσουν ή να κρατήσουν χειρόγραφες σημειώσεις. Ένα pop-up μενού εμφανίζεται όταν ο χρήστης τραβήξει τη γραφίδα από τη θέση της και μπορεί να διαλέξει όποια ενέργεια θέλει με ένα πάτημα.

Το LG Stylus 2 Plus είναι ένα mid-range phablet και για αυτό ενσωματώνει 5,7-ιντσών full HD οθόνη, οκταπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.4 GHz, αισθητήρα αναγνώρισης δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος (επάνω στο κουμπί ενέργειας) και 3,000 mAh μπαταρία. Η γραφίδα έχει ειδική θέση στο πάνω μέρος της συσκευής και έχει νανοεπικάλυψη.

LG Stylus 2 Plus

Ανάλογα το μοντέλο που θα διαλέξετε και τη χώρα που είστε, Stylus 2 Plus θα διαθέτει 2 ή 3 GB RAM, 16 ή 32 GB χωρητικότητα, 13-megapixels κάμερα και 5-megapixels εμπρόσθια κάμερα ή 16-megapixels κάμερα και 8-megapixels εμπρόσθια κάμερα. Όλα τα μοντέλα έχουν διαστάσεις 155 x 79,6 x 7,4 χιλιοστά και βάρος 145 γραμμάρια. Το λειτουργικό τους είναι το Android 6.0 Marshmallow.

Θα κυκλοφορήσει σε Η.Π.Α. και Ευρώπη σε τιτάνιο, χρυσό και μαύρο χρώμα, με κόστος $340 στην πρώτη.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.