XBLOG logo @2x

LG Smart TV: Τώρα διαθέσιμη και για Έλληνες χρήστες!

Η LG Electronics παρουσιάζει την πλατφόρμα Smart TV, μία ολοκληρωμένη σειρά ποιοτικών εφαρμογών και διαδραστικών παιχνιδιών, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τη ψυχαγωγία ολόκληρης της οικογένειας. Το Smart TV της LG διακρίνεται για την απλότητα της χρήσης και την αυξημένη λειτουργικότητα,  μετατρέποντας την τηλεόραση σε μια ολοκληρωμένη συσκευή ψυχαγωγίας και πρόσβασης στον κόσμο του Διαδικτύου από τον καναπέ του σπιτιού!

Η μεγάλη απήχηση των «έξυπνων» τηλεοράσεων και η ενσωμάτωση προηγμένων λειτουργιών στις νέες συσκευές, ώστε ο καταναλωτής να έχει στη διάθεσή του περισσότερες επιλογές -όπως σύνδεση στο Internet, αναπαραγωγή 3D περιεχομένου και συνδεσιμότητα DLNA και WiFi με εξωτερικές multimedia συσκευές-, συχνά οδηγούν στη θυσία της απλότητας που οι περισσότεροι θεατές αναζητούν σε μία τηλεόραση. Η LG πιστεύει ότι η τεχνολογία οφείλει να κάνει τη ζωή μας ομορφότερη και πιο εύκολη και η πλατφόρμα Smart TV πετυχαίνει ακριβώς αυτό το στόχο.

Με επίκεντρο την ευκολία, τη διασκέδαση, την ποικιλία και τη βελτίωση των προσφερόμενων λειτουργιών, η LG παρέχει στους καταναλωτές μια γκάμα τηλεοράσεων Smart TV, που είναι εξαιρετικά προηγμένες και ταυτόχρονα ελκυστικές και λειτουργικές, όπως η πρώτη μας τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα Smart TV της LG μετατρέπει τη χρήση της τηλεόρασης σε μία πραγματικά απολαυστική εμπειρία, μέσα από το τακτοποιημένο και εύχρηστο Home Dashboard. Χάρη στις μόλις τέσσερις κεντρικές κατηγορίες –TV Live, Premium Περιεχόμενο, Εφαρμογές Τηλεόρασης και Μπάρα Εκκίνησης-, το Home Dashboard εξασφαλίζει ότι οι θεατές απέχουν μόλις μερικά κλικ από το πλούσιο και ποιοτικό περιεχόμενο ψυχαγωγίας.

Επιπλέον, η διάταξη των εφαρμογών είναι εξαιρετικά απλή και οργανωμένη, ώστε μέσα από ορισμένες λέξεις-κλειδί στην κεντρική οθόνη, οι καταναλωτές έχουν άμεση πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές που επιθυμούν, όποτε τις χρειαστούν.

Παράλληλα, η χρήση της τηλεόρασης απαιτείται πρωτίστως να είναι διασκεδαστική, παράγοντα τον οποίο η LG λαμβάνει υπόψη της στην υλοποίηση του Smart TV, με την ενσωμάτωση μιας πλούσιας γκάμας εφαρμογών που είναι χρήσιμες, εκπαιδευτικές και απολαυστικές.

Ειδικότερα, το αυξανόμενο πλήθος των ειδικών εφαρμογών για την πλατφόρμα Smart TV που γίνονται διαθέσιμες μέσα από το LG App Store πλέον και στην Ελλάδα, καλύπτουν κάθε τομέα ενδιαφέροντος των καταναλωτών, όπως για παράδειγμα μουσική, γρίφους και πάζλ, ωροσκόπιο, εκπαιδευτικά παιχνίδια, βίντεο κ.α., και εγγυώνται ψυχαγωγία και πληθώρα επιλογών για ολόκληρη την οικογένεια.

Με το Smart TV που είναι διαθέσιμο στα περισσότερα νέα μοντέλα τηλεοράσεων και την άνεση που προσφέρει το αξεσουάρ Magic Motion Remote Controller (διατίθεται ξεχωριστά) της LG, οι καταναλωτές έχουν άμεση πρόσβαση στις εφαρμογές διαδικτυακής πλοήγησης και πρόσβασης σε online streaming περιεχόμενο, για μια συναρπαστική και αξεπέραστη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας!

Πρόσφατα βρέθηκα στο Παρίσι, για το European Launch της νέας σειράς τηλεοράσεων Cinema 3D της LG, όπου είχα την ευκαιρία να… παίξω με την πλατφόρμα Smart TV της LG. Παραθέτω κάποιες φωτογραφίες που τράβηξα από την πλατφόρμα Smart TV της LG.

LG Smart TV

LG Smart TV

LG Smart TV

LG Smart TV

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.