XBLOG logo @2x

Η LG πούλησε 10 εκατ. LTE smartphones

Η LG ξεπέρασε τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις συσκευών LTE smartphones παγκοσμίως, ως αποτέλεσμα της δυναμικής προώθησης στην αγορά 4G ενός συνδυασμού ανώτερου hardware και προηγμένων 4G LTE τεχνολογιών.

Η επιτυχία της LG στη διεύρυνση της παρουσίας της σε αυτό τον τομέα είναι προϊόν της άμεσης εισόδου της στην αγορά LTE καθώς και του ηγετικού της ρόλου στον τομέα της  έρευνας και ανάπτυξης των LTE συσκευών.

Το 2012, η LG προχώρησε στο λανσάρισμα δημοφιλών LTE smartphones σε σημαντικές αγορές όπως οι HΠΑ, η Ιαπωνία, η Γερμανία και η Νότιος Κορέα.

Εδώ και μερικές εβδομάδες η εταιρία ξεκίνησε το παγκόσμιο λανσάρισμα του LG Optimus G σε 50 επιπλέον χώρες.

Σύμφωνα με Καταναλωτικές Εκθέσεις, η παγκόσμια παραγωγή των συσκευών smartphone τεχνολογίας LTE αναμένεται να αυξηθεί δραστικά σε 275 εκατομμύρια συσκευές μέσα σε αυτό το χρόνο.

Η LG στοχεύει φέτος να διπλασιάσει τη διείσδυσή της στην αγορά, διευρύνοντας την παρουσία της τόσο σε εδραιωμένες όσο και σε αναδυόμενες αγορές με μια πληθώρα συσκευών.

Αποτελώντας νέα είσοδο για το 2013, το LG Optimus της σειράς F θα προσφέρει την εμπειρία της ταχύτητας στους χρήστες κάνοντας τη μετάβαση από τα 3G δίκτυα σε αυτά της 4G LTE τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.