XBLOG logo @2x

Πολλές διακρίσεις για το LG Optimus G

Στα βραβεία “CES Innovations 2013 Design & Engineering Awards” και συγκεκριμένα στην κατηγορία ασύρματων συσκευών διακρίθηκε το LG Optimus G, το πιο εξελιγμένο και πλούσιο σε χαρακτηριστικά smartphone της LG, το οποίο βραβεύτηκε με βάση τις τεχνικές του προδιαγραφές, την αισθητική και τον σχεδιασμό του, σε σύγκριση με άλλες συσκευές της αγοράς σε αυτές τις κατηγορίες.

Από την αρχή της διάθεσής του το τρίτο τρίμηνο του 2012, το Optimus G έχει δεχθεί διακρίσεις από ολόκληρο τον κόσμο.

Το smartphone της LG βραβεύτηκε με το “Korea Electronic Show (KES) Innovation Award” για την τεχνολογία του, Zerogap Touch, η οποία βελτιώνει την αντοχή και την καθαρότητα της οθόνης, εξαλείφοντας τα κενά αέρος, τα οποία μπορεί να βρεθούν σε άλλες οθόνες αφής.

Όσον αφορά στο σχεδιασμό του, το Optimus G βραβεύτηκε και με το “iF Design Product Award” το Νοέμβριο 2012.

Επιπλέον, το Optimus G εκτός από μια κομψή συσκευή με απίστευτα γρήγορη απόδοση, είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Η έκδοση Sprint του Optimus G στις ΗΠΑ έχει πιστοποίηση ULE Platinum, το υψηλότερο επίπεδο περιβαλλοντικής απόδοσης, αναγνωρισμένο για τις προδιαγραφές του, οι οποίες είναι σύμφωνες με την UL Environment & Sprint.

Επιπλέον η συσκευή έχει λάβει την πιστοποίηση CarbonFree Product από το ίδρυμα Carbonfund.org, το οποίο αποτελεί έναν οργανισμό με ηγετική θέση στον αγώνα κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη και μία Αρχή που αξιολογεί τις επιπτώσεις στο περιβάλλον σε ατομικό και επιχειρηματικό επίπεδο.

Εκτός των βραβείων, το Optimus G έχει λάβει πολλές θετικές κριτικές από διάφορα τεχνολογικά μέσα.

Το προϊόν επιλέχθηκε ως το καλύτερο Android smartphone από τους Κορεάτες καταναλωτές, σε σύγκριση με πολύ ισχυρές ανταγωνιστικές συσκευές. Το Optimus G κατατάχθηκε ως το νούμερο ένα smartphone από κορυφαίο καταναλωτικό περιοδικό στις ΗΠΑ, παίρνοντας την υψηλότερη βαθμολογία σε σύγκριση με τις συσκευές που ανταγωνιζόταν.

Η συσκευή έλαβε επίσης θετική ανταπόκριση στην αγορά της Ιαπωνίας, με πολύ υψηλή κατάταξη στις πωλήσεις, έπειτα από μόνο μία εβδομάδα διάθεσής της.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.