XBLOG logo @2x

LG Optimus 4X HD: Hands On με το τετραπύρηνο τέρας

Το LG Optimus 4X HD αποτελεί αυτή τη στιγμή τη ναυαρχίδα της LG στα smartphones με τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA 4-PLUS-1 Tegra 3 που προσφέρει υψηλή απόδοση και την ταχύτητα!

Όταν η μέγιστη ενέργεια είναι αναγκαία, οι τέσσερις πυρήνες ενεργοποιούνται αυτόματα, ενώ όταν χρειάζεται λιγότερη ενέργεια ή το “τέρας” είναι σε standby χρησιμοποιείται το 1/5 της δυναμικότητας του επεξεργαστή.

Τις εντυπώσεις κερδίζει με την πρώτη ματιά η οθόνη του 4X HD, μία 4,7 ιντσών True HD IPS που προσφέρει πραγματικά απόλυτη ευκρίνεια και φωτεινότητα με ανάλυση 1280 x 720 για να παρακολουθείς άνετα βίντεο ή φωτογραφίες στο “τέρας” σου ή να σερφάρεις στο ίντερνετ και να μιλάς με τους φίλους σου στα social networks!

Όσον αφορά την κάμερα του smartphone, ο αισθητήρας των 8 Megapixel θα σας δώσει φωτογραφίες ανάλυσης 3264 x 2448 pixels, με autofocus και LED φλας, με δυνατότητες όπως geo-tagging, ανίχνευση προσώπου και χαμόγελου, ενώ μπορείτε να κάνετε εγγραφή βίντεο Full HD 1080p στα 30 fps.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά έχετε δηλαδή ένα πραγματικό “τέρας” στο τσεπάκι σας, το οποίο θα σας βγάλει ασπροπρόσωπο ό,τι κι αν χρειαστεί να κάνετε on the go!

Κατά τα άλλα στο LG Optimus 4X HD βρίσκουμε το λειτουργικό Android 4.0.3 ICS, μπαταρία 2150 mAh που είναι και η μεγαλύτερη που υπάρχει για τετραπύρηνα κινητά, ενώ ένα ακόμη στοιχείο που κάνει το 4X HD να ξεχωρίζει είναι το Optimus User Interface 3.0 με το Quick Memo, για να κρατάτε τις προσωπικές σας σημειώσεις, να τις αποθηκεύετε και να τις μοιράζεστε αν θέλετε με τους φίλους σας.

Το LG Optimus 4X HD θα το βρείτε στα καταστήματα στην τιμή των 599 ευρώ. Στο skroutz.gr ωστόσο το βρήκα σε αρκετά καταστήματα με τιμή που “παίζει” από 360 ευρώ.

Τις μέρες που είχα στα χέρια μου το 4X HD, αυτό μου άφησε άριστες εντυπώσεις, γι΄αυτό και το χαρακτήρισα “τέρας”. Για όποιον λοιπόν σκέφτεται να δαπανήσει ένα καλό ποσό για αγορά smartphone αυτή την περίοδο, πιστεύω ότι το 4X HD είναι μία πολύ καλή επιλογή.

Ακολουθούν φωτογραφίες με το LG Optimus 4X HD!

 

LG Optimus 4X HD

LG Optimus 4X HD

LG Optimus 4X HD

LG Optimus 4X HD

LG Optimus 4X HD

LG Optimus 4X HD

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.