XBLOG logo @2x

Όταν το LG Optimus 2X συνάντησε την Πόπη Δομάζου σε ραδιοφωνικό στούντιο (δείτε φωτο και βίντεο)!

Με το LG Optimus 2X έχω τραβήξει τις τελευταίες εβδομάδες που το έχω στη διάθεσή μου πολλές φωτογραφίες και βίντεο! Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του υλικού θα το ανεβάσω εδώ στο XBLOG.gr για να δείτε και να κρίνετε από μόνοι σας την ποιότητα λήψης της κάμερας του νέου διπύρηνου smartphone της LG.

Πρόσφατα λοιπόν βρέθηκα στο studio του Αντέννα 97.2 και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Γκολ στη Μουσική» με την Πόπη Δομάζου (κάθε Σάββατο και Κυριακή 6 με 10 το βράδυ), οπότε είπα να τραβήξω μερικές φωτογραφίες και βίντεο για να δω πώς τραβάει το Optimus 2X σε εσωτερικό χώρο χωρίς έντονο φωτισμό.

Τις φωτογραφίες μπορείτε να τις δείτε και στο Flickr Photo Set που δημιούργησα (στις πραγματικές τους διαστάσεις), ενώ το βίντεο, ποιότητας Full HD 1080p, το ανέβασα στο YouTube. Εννοείται φυσικά ότι και οι φωτογραφίες και το βίντεο ανέβηκαν χωρίς να έχουν υποστεί καμία απολύτως επεξεργασία, ακριβώς όπως βγήκαν απ΄την κάμερα του κινητού.

Τις επόμενες μέρες θα ανεβάσω και άλλες φωτογραφίες και βίντεο που έχω τραβήξει με το κινητό, το οποίο διαθέτει κάμερα 8 Megapixel με δυνατότητα εγγραφής βίντεο Full HD 1080p, και μου έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις από τη μέχρι τώρα χρήση που του έχω κάνει.

Ακολουθούν το βίντεο και οι φωτογραφίες, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα post που έχω κάνει στο xblog.gr για το LG Optimus 2X!

Όταν το LG Optimus 2X συνάντησε την Πόπη Δομάζου

Όταν το LG Optimus 2X συνάντησε την Πόπη Δομάζου

Όταν το LG Optimus 2X συνάντησε την Πόπη Δομάζου

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.