XBLOG logo @2x

LG: Παρουσίασε LG G Pro 2 και LG G2 mini στο MWC 2014

Παρουσιάζοντας δύο νέες σειρές G Series smartphones, την τρίτη γενιά των συσκευών L Series III και εντυπωσιακές καινούριες λειτουργίες UX, η LG Electronics ανακοίνωσε πριν την έναρξη του φετινού συνεδρίου Mobile World Congress στη Βαρκελώνη ότι η πρόθεσή της για το 2014 είναι να διευρύνει τη βάση των χρηστών της παρουσιάζοντας εκπληκτικές συσκευές οι οποίες έχουν σχεδιαστεί με στόχο να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μετά από το ιδιαίτερα επιτυχημένο 2013, και την παρουσίαση συσκευών όπως το G2, το Nexus 5 και το G Flex, οι οποίες συζητήθηκαν πολύ, η LG είναι σίγουρη ότι και η προϊοντική στρατηγική του 2014 θα συνεχίσει να φέρνει δυνατά αποτελέσματα.

Εκτός από τις καινούριες της συσκευές, η LG δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις νέες premium λειτουργίες της εμπειρίας χρήσης οι οποίες παραμένουν προτεραιότητα της εταιρείας καθώς τονίζουν με σαφήνεια τη διαφοροποίηση των LG smartphones από τον ανταγωνισμό.

Όπως, για παράδειγμα, το Knock Code το οποίο συναντάμε για πρώτη φορά στο G Pro 2 και επιτρέπει στο χρήστη να ανοίγει και να ξεκλειδώνει τη συσκευή “knock-άροντας” απλά στην οθόνη. Μάλιστα από τη νέα χρονιά, το Knock Code θα προσφέρεται σε πολλά μοντέλα LG smartphones, καθώς η στρατηγική της εταιρείας θέλει τους κατόχους συσκευών LG σε ολόκληρο τον κόσμο να μοιράζονται την ίδια εμπειρία χρήσης, ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Knock Code: άνεση και ασφάλεια

Στοιχεία από πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι οι χρήστες smartphones αναγκάζονται να ξεκλειδώνουν τη συσκευή τους περισσότερες από 100 φορές την ημέρα! Η LG, αναγνωρίζοντας την ευκαιρία που κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο στοιχείο, προχώρησε στην εξέλιξη της λειτουργίας KnockON που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο LG G2, και παρουσίασε το Knock Code, δίνοντας στο χρήστη τη δυνατότητα να ξεκλειδώνει το κινητό του εισάγοντας έναν προσωπικό συνδυασμό στην οθόνη, δηλαδή απλά «knock-άροντας» τον κωδικό του.

Το Knock Code προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει έναν από τους 80.000+ πιθανούς συνδυασμούς, με την εισαγωγή δύο έως οκτώ ‘χτυπημάτων’. Μάλιστα, επειδή η εισαγωγή του κωδικού μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης, ο χρήστης μπορεί με μεγάλη ευκολία να ξεκλειδώνει το κινητό του με το ένα χέρι. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η λειτουργία Knock Code θα είναι διαθέσιμη και για τους κατόχους παλαιότερων LG smartphones, μέσω απαραίτητης αναβάθμισης.

LG G Pro 2: Άξιος διάδοχος για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία

Το G Pro 2 έρχεται να αντικαταστήσει το G Pro, περσινό νικητή του βραβείου Best Smartphone of MWC 2013. Το G Pro 2, εκτός από άξιος διάδοχος του πρώτου G Pro, είναι μια συσκευή με προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως οθόνη Full HD IPS 5.9 ιντσών, λειτουργικό Android 4.4 KitKat, κάμερα 13MP με λειτουργία Optical Image Stabi¬lizer Plus (OIS+), και μια σειρά άλλες κορυφαίες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν μια μοναδική εμπειρία χρήσης. Εκτός από την κάμερα των 13MP, ανάλυση την οποία συναντάμε για πρώτη φορά σε συσκευή της LG, οι φανατικοί της φωτογραφίας θα βρουν στο G Pro 2 και μια σειρά από προηγμένες λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών και video τις οποίες θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα.

LG G2 mini: Maxi εμπειρία σε mini διαστάσεις

Το G2 mini, το πρώτο “compact” smartphone της LG, προσφέρει στους χρήστες παρόμοια εμπειρία χρήσης με το LG G2, καθώς μοιράζεται μαζί του πολλά από τα premium χαρακτηριστικά του, όπως το Guest Mode. Το G2 mini έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη νέα γενιά χρηστών οι οποίοι θα ήθελαν ένα ισχυρό smartphone σε μικρές διαστάσεις. Εξοπλισμένο με οθόνη 4.7 ιντσών τεχνολογίας IPS, μπαταρία 2.440mAh και επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα, το G2 mini δεν κάνει συμβιβασμούς λόγω μικρών διαστάσεων. Το νεότερο μοντέλο της σειράς G ισορροπεί τέλεια συνδυάζοντας το μοντέρνο σχεδιασμό, την πρακτική εμπειρία χρήσης, τις μικρές διαστάσεις και τις εξαιρετικές επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς.

LG L III Series: το 3G συναντά το στυλ

Οι παλαιότερες σειρές της LG, L Series I και L Series II , γνώρισαν πολύ μεγάλη εμπορική επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο. Η νέα σειρά L SeriesIII αναμένεται να συνεχίσει την παράδοση, ιδιαίτερα στις αναδυόμενες αγορές που εμφανίζουν ταχύτατη ανάπτυξη. Τα L40, L70 και L90 είναι τρία νέα smartphones τα οποία διατηρούν τη σχεδιαστική φιλοσοφία των προηγούμενων L Series, με το προσεγμένο σχεδιασμό, τα μεταλλικά χρώματα και το λεπτό πλαίσιο. Είναι εξοπλισμένα με την τελευταία έκδοση KitKat του Android OS και με τις premium λειτουργίες ώστε να προσφέρουν στο χρήστη την καλύτερη δυνατή 3G εμπειρία. Η νέα σειρά L SeriesIII αποτελεί κλειδί για τη στρατηγική της LG να διευρύνει το μερίδιό της στην κατηγορία των smartphones και σε αγορές οι οποίες θα καθορίσουν τους μελλοντικούς ηγέτες στην κινητή τηλεφωνία.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.