XBLOG logo @2x

High-End επιδόσεις με τις νέες οθόνες LED IPS για Η/Υ της LG

H LG Electronics παρουσιάζει τις νέες LED IPS οθόνες Η/Υ, οι οποίες περιλαμβάνουν τις σειρές IPS1 και IPS6 και συνδυάζουν τις τεχνολογίες πάνελ IPS και οπίσθιου φωτισμού LED. Οι σειρές IPS1 και IPS6,  αποτελούν κορυφαία επιλογή στην κατηγορία των PC monitor και χαρακτηρίζονται από τα εξαιρετικά ζωντανά τους χρώματα, την υψηλή ομοιομορφία φωτεινότητας και τη μοναδική ποιότητα εικόνας.

Ο συνδυασμός των τεχνολογιών IPS και LED στις νέες οθόνες IPS1 και IPS6, προσφέρει προηγμένη ποιότητα εικόνας χωρίς χρωματικές αλλοιώσεις καθώς και ευρύτερη γωνία θέασης.  Επιπλέον, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη για την καλύτερη οθόνη της αγοράς, η νέα σειρά οθονών Η/Υ LED IPS της LG, ενσωματώνει πάνελ τεχνολογίας IPS αντί για TN (Twisted Nematic), ξεπερνώντας κατά αυτόν τον τρόπο τον περιορισμό στη γωνία θέασης και παρέχοντας ταυτόχρονα ρεαλιστικό χρώμα.

Τα νέα IPS1 και IPS6 PC monitor της LG παρέχουν σταθερό χρώμα και υψηλή ομοιομορφία στη φωτεινότητα από κάθε γωνία θέασης, καθιστώντας τα ιδανικά για επεξεργασία video και γραφικών, καθώς επίσης και για θέαση ταινιών και gaming. Επιπλέον, η σειρά IPS6 διαθέτει χαμηλό χρόνο απόκρισης gray-to-gray (GtoG), που εγγυάται ότι οι χρήστες θα νιώθουν λιγότερη κούραση ακόμη και κατά τη διάρκεια εκτεταμένης θέασης ή χρήσης της οθόνης του Η/Υ.

Οι οθόνες Η/Υ LED IPS ενσωματώνουν όλα τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας LED που εισήγαγε η LG στις οθόνες Η/Υ, όπως η λειτουργία Mega Contrast Ratio για εικόνες με τη μέγιστη αναλογία αντίθεσης, την έλλειψη επιβλαβών υλικών στην κατασκευή τους, και τον εντυπωσιακά λεπτότερο σχεδιασμό  σε σύγκριση με τις συμβατικές LCD οθόνες Η/Υ. Η σειρά IPS1 χαρακτηρίζεται, επίσης, από την πλούσια χρωματική της ακρίβεια, η οποία την καθιστά ιδανική επιλογή για graphic designers.

Συμπληρωματικά, η νέα σειρά IPS προσφέρει υψηλή ενεργειακή απόδοση, που οδηγεί σε μειωμένη κατανάλωση ενέργειας έως και 23% σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα, και ως αναγνώριση της εξαιρετικής τους απόδοσης, οι οθόνες IPS της LG έχουν λάβει πιστοποίηση Energy Star.

Η σειρά IPS6 διαθέτει εξαιρετικά λεπτή και κομψή σχεδίαση, με πάχος μόλις 19,5 χιλ. στις οθόνες μεγέθους 20 και 23 ιντσών. Επιπλέον, η εντυπωσιακή διάφανη βάση με το διακριτικό χρώμα και το ιδιαίτερο σχήμα, τονίζει τη στιλάτη σχεδίαση και δίνει μια μοναδική αίσθηση στη συνολική εμφάνιση της οθόνης. Την τελευταία πινελιά προσθέτει το πλήκτρο λειτουργίας με το χαρακτηριστικό επιχρωμιωμένο φινίρισμα.

Η σειρά IPS1 έχει σχεδιαστεί ειδικά για το γραφείο, καθώς ο εργονομικός της σχεδιασμός την καθιστά ιδανική λύση για χρήση στη δουλειά. Η ύψους 110 χιλ. προσαρμοζόμενη βάση, η οποία έχει δυνατότητα περιστροφής και κλίσης σε όλους τους άξονες, επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν την κατεύθυνση της οθόνης του Η/Υ ανάλογα με την προτίμησή τους. Τέλος, χάρη στα «κρυμμένα» εσωτερικά ηχεία, η IPS1 εκμεταλλεύεται στο έπακρο το χώρο πάνω στο γραφείο.

Ενδεικτικές τιμές πώλησης (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ):

  • LG IPS231P: 209€
  • LG IPS226V: 199€
  • LG IPS236V: 219€

High-End επιδόσεις με τις νέες οθόνες LED IPS για Η/Υ της LG

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.