XBLOG logo @2x

LG GD910: Κινητό τηλέφωνο – Ρολόι

Μπορεί κατά καιρούς να έχουμε δει αρκετά κινητά – ρολόγια στην αγορά, κυρίως από κινεζικές εταιρείες. Ποτέ όμως μέχρι τώρα δεν είχαμε δει κάποια μεγάλη κατασκευάστρια κινητών τηλεφώνων να ανακοινώνει την κατασκευή κινητού – ρολογιού.

Πρώτη, λοιπόν, η LG ανακοίνωσε το GD910, το οποίο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στην CES, που θα γίνει 8-11 Ιανουαρίου 2009 στο Las Vegas.

Πρόκειται για ένα 3G κινητό τηλέφωνο με πάχος 13,9 χιλιοστά που στο σασί του η LG συρρίκνωσε όλη την τεχνολογία του σήμερα. Η πρόσοψη είναι κατασκευασμένη από χοντρό ενισχυμένο γυαλί, ενώ το σασί από ανθεκτικό μέταλλο.

Παρά το μικρό του μέγεθος, το κινητό – ρολόι έχει αρκετά εξελιγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. Μπορεί να μην μπορείς να σερφάρεις άνετα στο διαδίκτυο λόγω της μικρής οθόνης 1,43″, ωστόσο υποστηρίζει τεχνολογία HSDPA, διαθέτει bluetooth, καθώς και κάμερα για να πραγματοποιείτε βιντεοκλήσεις.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες ούτε για το πότε και αν θα διατεθεί στην αγορά ούτε και για την τιμή του. Ωστόσο σίγουρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας.

LG GD910 κινητό τηλέφωνο - ρολόι

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.