XBLOG logo @2x

Το μισό LG G5 είναι… πλαστικό

Το LG G5 διαφημίζεται σαν ένα πλήρες μεταλλικό κινητό, όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική και σίγουρα θα απογοητεύσει πολλούς πιθανούς αγοραστές του.

Όπως δηλώνει ο YouTuber ‘JerryRigEverything,’ το κινητό κυκλοφόρησε σήμερα, 1η Απριλίου, και μόλις το έπιασε διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά. «Όταν έπιασα το LG G5 για πρώτη φορά υπέθεσα ότι ήταν πλαστικό, από την αίσθηση και το βάρος του κινητού,» δηλώνει στο τελευταίο του βίντεο. «Έμοιαζε από πλαστικό.»

Ο ‘JerryRigEverything’ έκανε το χρέος του σαν YouTuber και αποφάσισε να γδάρει τη νέα ναυαρχίδα της LG για να αποκαλύψει την αλήθεια. Έτσι πήρε το ξυράφι του και άρχισε να ‘ξεφλουδίζει’ το πίσω μέρος του G5 διαπιστώνοντας ότι όλο το εξωτερικό κομμάτι είναι από πλαστικό! Αφαιρώντας ένα μεγάλο κομμάτι πλαστικού έφτασε στο μέταλλο.

Με απλά λόγια, το μισό σώμα του LG G5 είναι φτιαγμένο από πλαστικό και το άλλο μισό από μέταλλο το οποίο ο χρήστης ποτέ δεν ακουμπάει. Αναρωτιέστε γιατί να το κάνει αυτό η LG; Λογικά για να έχει το κινητό έναν ομοιόμορφο σχεδιασμό, χωρίς πλαστικές γραμμές όπως τα HTC και τα iPhone.

Στο υπόλοιπο βίντεο ο ‘JerryRigEverything’ σχολιάζει πόσο εύκολα μπορεί να αλλαχτεί η οθόνη ή κάποιο άλλο εξάρτημα άμα κάτι χαλάσει. Μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.