XBLOG logo @2x

Η LG ρίχνει την τιμή του G2: €349 από €449

LG G2

Φθηνότερα θα μπορούν πλέον να αποκτήσουν όσοι ενδιαφέρονται το LG G2, αφού η εταιρία αποφάσισε να ρίξει την τιμή του στα 349 ευρώ, από την προηγούμενη τιμή λιανικής που ήταν 449 ευρώ.

Η νέα τιμή ισχύει από την 1η Νοεμβρίου 2014.

Το LG G2 ξεχώρισε με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, τις προηγμένες λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά του, εμπνευσμένα από τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις συνήθειες των καταναλωτών με στόχο να ανταποκρίνεται απόλυτα σε αυτές. Θέτοντας τις βάσεις για τη μετέπειτα εξέλιξη των smartphone της LG, το G2 διαθέτει Full HD IPS οθόνη 5.2 ιντσών με ελάχιστο πλαίσιο, ισχυρή μπαταρία 3,000mAh, κάμερα 13MP και επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800.

Μερικές από τις λειτουργίες του περιλαμβάνουν τη μοναδική καινοτομία του Έξυπνου Πίσω Πλήκτρου (Rear Key), λειτουργία Knock On και Knock Code, τεχνολογία Optical Image Stabilizer (OIS) στην κάμερα για την εξάλειψη της θολούρας, λειτουργία Guest Mode για την προσαρμογή του προφίλ και την αποκλειστική τεχνολογία Audio Zoom.

Το LG G2 αποτελεί το Νο 1 κινητό της LG σε πωλήσεις για το διάστημα 2013-2014.

Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε ότι οι καταναλωτές μπορούν να βρουν το LG G2 αρκετά φθηνότερα (από 273 ευρώ) με μία γρήγορη αναζήτηση στα γνωστά “σκρουτζομάγαζα”, οπότε και πάλι η νέα φθηνότερη τιμή που ανακοίνωσε η LG Ελλάδας (δηλαδή τα 349 ευρώ) είναι αρκετά τσουχτερή.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.