XBLOG logo @2x

LG G2, Αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat μέχρι τέλη Μαρτίου

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι η αναμενόμενη αναβάθμιση Android 4.4 KitKat για το LG G2 θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα έως το τέλος αυτού του μήνα!

Με την αναβάθμιση Android 4.4 KitKat το LG G2 αναπαράγει μουσική πιο αποτελεσματικά και υποστηρίζει τη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας ακόμα και όταν χρησιμοποιείται η εφαρμογή εύρεσης θέσης (location mode), επεκτείνοντας έτσι τη ζωή της μπαταρίας και κατά συνέπεια την εμπειρία χρήσης.

Η τελευταία έκδοση του λειτουργικού Android δίνει αξιοσημείωτο προβάδισμα στην ταχύτητα, επιτρέποντας στο LG G2 να κάνει χρήση των εφαρμογών 17% γρηγορότερα σε σχέση με πριν, ενώ χάρη στη μηχανή πλοήγησης Chromium, η περιήγηση στο internet είναι ταχύτερη. Επιπλέον, με τη χρήση της νέας εύχρηστης λειτουργίας Google Cloud Printer η εκτύπωση εγγράφων μέσω Wi-Fi ή Bluetooth γίνεται εύκολα και γρήγορα.

Η αναβάθμιση Android 4.4 KitKat για τo LG G Pad 8.3 θα είναι διαθέσιμη από τις αρχές του δεύτερου τριμήνου του 2014, ενώ για το LG G Flex θα είναι διαθέσιμη μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2014. Ωστόσο, καθώς οι ανάγκες και οι απαιτήσεις κάθε αγοράς και των αντίστοιχων παρόχων ποικίλουν, η ημερομηνία της διάθεσής του μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.