XBLOG logo @2x

LG E80, Νέες οθόνες Η/Υ LED LCD

Τη νέα σειρά οθονών υπολογιστών LED LCD E80 παρουσίασε η LG, οι οποίες χάρη στην τεχνολογία Super Plus Resolution και τον υψηλό λόγο αντίθεσης 5.000.000:1 εξασφαλίζουν εικόνα εξαιρετικής ευκρίνειας και πιο ζωηρά χρώματα!

Οι οθόνες της σειράς LED LCD LG E80 αξιοποιούν αποδοτικότερα τον οπίσθιο φωτισμό LED, παρέχοντας ρεαλιστική εικόνα σε ποιότητα Full HD με ανάλυση 1.910 x 1.080p. Παράλληλα, μέσω των βελτιστοποιημένων λειτουργιών και της πρωτοποριακή τεχνολογίας Super Plus Resolution, παρέχεται η δυνατότητα upscaling του περιεχομένου συμβατικής ανάλυσης σε υψηλή ευκρίνεια.

Ειδικότερα, το μυστικό πίσω από την τεχνολογία Super Plus Resolution της LG είναι η IC Engine, η οποία αξιοποιεί έναν ειδικό αλγόριθμο της LG για να εξαλείψει το φαινόμενο καθυστέρησης των frames, χωρίς την ύπαρξη εξωτερικής μνήμης ή κάποιου ειδικού λογισμικού. Επιπλέον, η IC Engine συνεργάζεται αρμονικά με ακόμη μία καινοτόμο τεχνολογία της LG, την F-engine, που παρέχει εικόνες με πιο έντονα χρώματα.

Η νέα σειρά LED LCD LG E80, περιλαμβάνει τα μοντέλα E2280VX και E2380VX, που ξεχωρίζουν για το μοναδικό σχεδιασμό τους και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των χρηστών που θέλουν μια οθόνη Η/Υ με τεχνολογία αιχμής.

H σειρά E80 είναι ιδανική επιλογή για τους χρήστες που απολαμβάνουν ταινίες, παιχνίδια και streaming περιεχόμενο από το Internet, και για τους οποίους η υψηλή ανάλυση και η ευρεία διαβάθμιση που προσφέρουν οι LED οθόνες αποτελεί στοιχείο που εισάγει ένα εντελώς νέο επίπεδο απόλαυσης και ευελιξίας.

Το μοντέλο Ε2280VX αναμένεται τον προσεχή Δεκέμβριο, ενώ το μοντέλο Ε2380VX είναι διαθέσιμο με € 309 (περιλ. ΦΠΑ).

Τεχνικά χαρακτηριστικά των οθονών LG E80

LG LED LCD E80

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.