XBLOG logo @2x

Η LG παρουσιάζει νέα κλιματιστικά στην IFA Berlin 2016

Η LG θα παρουσιάσει τις τελευταίες λύσεις κλιματισμού συμπεριλαμβανομένων του οικιακού κλιματισμού (RAC) και του ιονιστή αέρα για πρώτη φορά στην Ευρώπη κατά της διάρκεια της IFA 2016. Από την αποτελεσματική λύση DUALCOOL μέχρι τον υψηλής απόδοσης ιονιστή αέρα, η LG θα παρουσιάσει βέλτιστες οικιακές λύσεις για όλους τους ευρωπαίους καταναλωτές που εκτιμούν τόσο την αποδοτικότητα όσο και τις επιδόσεις.

LG DUALCOOL

Ταχύτερη ψύξη και εξαιρετική ενεργειακή απόδοση με DUALCOOL

Το DUALCOOL της LG είναι το πρώτο κλιματιστικό το οποίο αξιοποιεί τον ενεργειακής απόδοσης LG Dual Inverter Compressor για την εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς να θυσιάζεται η απόδοση ψύξης. Με διαπίστευση από τον παγκοσμίου φήμης οργανισμό δοκιμών TÜV Rheinland, ο Dual Inverter Compressor επιτρέπει στο LG DUALCOOL να καταναλώνει έως και 70 τοις εκατό λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια, ενώ παρέχει έως και 40 τοις εκατό πιο γρήγορα ψύξη σε σχέση με τα συνήθη οικιακά κλιματιστικά. Η προηγμένη τεχνολογία συμπίεσης της LG επιτρέπει επίσης στο DUALCOOL να λειτουργεί σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου, ιδανικό για διαμερίσματα. Ο αξιόπιστος συμπιεστής Dual Inverter υποστηρίζεται από 10ετή εγγύηση, μία από τις καλύτερες στον κλάδο.

Τέλος, το DUALCOOL προσφέρει τόσο λειτουργικότητα όσο και κομψό σχεδιασμό που ταιριάζει απόλυτα με κάθε εσωτερική διακόσμηση αυξάνοντας την ευελιξία εγκατάστασης.

LG DUAL Inverter

Δημιουργώντας ένα υγιές, καθαρό περιβάλλον για το σπίτι

Ο ιονιστής αέρα της LG διαθέτει μοναδικό 360 μοιρών σχεδιασμό, καθώς και τη λειτουργία Clean Booster που δημιουργεί ένα υγιές, άνετο εσωτερικό περιβάλλον αφαιρώντας αόρατα ρύπους από τον αέρα. Η λειτουργία Clean Booster επιτρέπει στον ιονιστή να εξαλείψει τους ρύπους γρηγορότερα σε ένα ευρύ χώρο σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα της αγοράς. Ο εργονομικός και πολυδιάστατος σχεδιασμός του ιονιστή μειώνει την ποσότητα του χρόνου που απαιτείται για να καθαριστεί ένα ολόκληρο δωμάτιο. Επιπλέον, η λειτουργία Baby Care δημιουργεί μια απαλή ροή αέρα για να προσφέρει την ιδανική ατμόσφαιρα για βρέφη και νήπια.

Τα φιλικά προς τον χρήστη χαρακτηριστικά Smart Indicator και Smart Lighting επιτρέπουν στους χρήστες να παρακολουθούν τις συνθήκες του αέρα μέσα στο σπίτι σε πραγματικό χρόνο. Το Smart Indicator παρέχει ακριβείς μετρήσεις της ποιότητας του αέρα οι οποίες εμφανίζονται πάνω στην οθόνη, με αποτέλεσμα οι χρήστες να μπορούν να παρακολουθούν εύκολα τις αλλαγές στην ποιότητα του αέρα με την πάροδο του χρόνου.

Το Smart Lighting χρησιμοποιεί τέσσερα διαφορετικά χρωματιστά φώτα για την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα, επιτρέποντας στους κατόχους να ελέγχουν την ποιότητα του αέρα με μια ματιά. Ο ιονιστής αέρα χρησιμοποιεί ένα προηγμένο αισθητήρα για την ανίχνευση λεπτών σωματιδίων με διάμετρο μικρότερο από 1,0 μικρόμετρα.

Όπως δήλωσε ο Jo Seong-jin, Πρόεδρος της LG Electronics and Home Appliances & Air Solution Company, “οι νέες κομψές λύσεις κλιματισμού και καθαρισμού αέρα είναι πιο αποτελεσματικές, αποδίδουν καλύτερα και είναι πιο φιλικές προς την οικογένεια από οποιαδήποτε άλλη λύση έχουμε παρουσιάσει πότε στην IFA. Οι ευρωπαίοι καταναλωτές θέτουν τα δεδομένα, όταν πρόκειται για την ενεργειακή απόδοση και τις επιδόσεις με την IFA να αποτελεί το κομβικό σημείο για την παρουσίαση των προηγμένων νέων συσκευών μας.”

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.