XBLOG logo @2x

LG CF3D: Προβολέας Full HD 3D με μονό φακό

Τον νέο προβολέα LG CF3D παρουσίασε η LG, που είναι και ο πρώτος 3D βιντεοπροβολέας με τεχνολογία πόλωσης, που προσφέρει Full HD τρισδιάστατη εικόνα μέσω ενός μόνο φακού!

Ενσωματώνοντας την ίδια τρισδιάστατη τεχνολογία πολωμένου φωτός που χρησιμοποιείται στις σύγχρονες κινηματογραφικές αίθουσες, ο LG CF3D προσφέρει όλες τις συναρπαστικές στιγμές της εμπειρίας του 3D Cinema από την άνεση του σπιτιού. Ο νέος προβολέας της LG, έχει τη δυνατότητα να προβάλει εικόνα έως και 200 ίντσες σε πλάτος, ενώ διαθέτει πλήρη φωτεινότητα 2.500 ANSI-lumens και υψηλό λόγο αντίθεσης 7.000:1, εξασφαλίζοντας ζωηρές εικόνες και άριστη απεικόνιση, που μεταφέρουν τους θεατές στο κέντρο της δράσης.

Επιπλέον, χάρη στην τεχνολογία TruMotion 120Hz της LG, ο CF3D ουσιαστικά εξαλείφει το φαινόμενο της θολούρας στις εικόνες -ακόμα και στις πιο γρήγορες σκηνές δράσης- προσφέροντας κατά αυτόν τον τρόπο ευκρινέστερη προβολή και ομαλότερες υφές ακόμα και κατά την αναπαραγωγή 2D περιεχομένου.

LG CF3D Προβολέας Full HD 3D με μονό φακόΕπίσης ο νέος 3D προβολέας της LG διατηρεί τα υψηλά επίπεδα φωτεινότητας και ενσωματώνει τους δύο μηχανισμούς (Dual Engine) που απαιτούνται για τη λειτουργία των προβολέων παθητικού τύπου -passive type- σε μια ενιαία μονάδα. Με τη χρήση μιας μικρής κάμερας στο εμπρόσθιο μέρος της συσκευής και τη λειτουργία 3D Auto Picture Calibration, επιτυγχάνεται αυτόματα το «καλιμπράρισμα» του φωτισμού και της εικόνας.

Κατά αυτόν τον τρόπο, ο CF3D μεγιστοποιεί τα τρισδιάστατα εφέ και καταναλώνει σημαντικά λιγότερη ενέργεια σε σχέση με άλλους 3D βιντεοπροβολείς. Παράλληλα, ο CF3D διαθέτει αυξημένη φορητότητα και ευελιξία, καθώς αποτελείται από μια ενιαία συμπαγή μονάδα και δεν απαιτείται χειροκίνητη ευθυγράμμιση για τη χρήση του.

Επαναστατικός ο νέος προβολέας, αλλά δεν είναι για τους πολλούς, αλλά για τους λίγους, αφού η ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης είναι 13.499 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)! Ωστόσο στη συσκευασία περιλαμβάνονται και έξι ζευγάρια γυαλιών, ενώ μαζί με τον προβολέα παίρνετε και το πανί προβολής Silver Screen 150 ιντσών. Ο προβολέας αναμένεται να είναι διαθέσιμος στις αρχές Οκτωβρίου.

Βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Πάνελ 0.51” SXRD
  • Ανάλυση Full HD 1080p (1920 x 1080)
  • Φωτεινότητα 2500 Ansi-Lumens
  • Λόγος αντίθεσης 7.000:1
  • 3D Auto Picture Calibration
  • Dual Engine
  • Βάρος 800 γρ.
  • Θύρα USB
  • HDMI 1.3 (διαθεσιμότητα HDMI 1.4 3D)
  • Real Cinema

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.