XBLOG logo @2x

LG Borderless, Νέες LCD τηλεοράσεις

H LG Electronics παρουσίασε στη Διεθνή Έκθεση Ηλεκτρονικών Ειδών IFA 2009 το όραμά της, που βασίζεται στη νέα φιλοσοφία Live Borderless. Συγκεκριμένα, οι νέες LCD τηλεοράσεις Borderless SL8000 και SL9000 -που ξεπερνούν τα παραδοσιακά όρια στην τεχνολογία- αποτελούν τους κύριους εκφραστές της νέας πνοής στο σχεδιασμό που εισάγει η LG. Η κατάργηση των περιορισμών στη ψυχαγωγία και η ελευθερία επιλογών, οδήγησαν την LG στην έμπνευση ενός κόσμου χωρίς σύνορα, με απεριόριστες δυνατότητες, όπως εξάλλου συνιστά και το σύνθημα “Live Borderless”.

Όπως στην ανθρώπινη φύση είναι έμφυτη η ανάγκη για ελευθερία και αναζήτηση περισσότερων επιλογών, έτσι και για την LG, είναι συνεχής επιδίωξη η ταύτισή της με τον κορυφαίο σχεδιασμό και την πρωτοπορία στην οικιακή ψυχαγωγία. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, η LG αφουγκράζεται τις ανάγκες των καταναλωτών και επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη των προϊόντων της, για να αλλάξει τα δεδομένα και να παρουσιάζει συνεχώς καινοτόμες λύσεις. Η Borderless φιλοσοφία καταδεικνύει ακριβώς αυτή την επιτυχία, καθώς οι νέες τηλεοράσεις LG SL8000 και LG SL9000 της σειράς, θέτουν νέα πρότυπα σχεδιασμού και δείχνουν ομορφότερες από οποιαδήποτε άλλη τηλεόραση, προσφέροντας μια ασύγκριτη εμπειρία θέασης.

LG SL9000

Οι Borderless τηλεοράσεις αποτελούν το πιο πρόσφατο τεχνολογικό επίτευγμα της LG, καθώς η εταιρεία χρησιμοποίησε μια νέα τεχνική σχηματοποίησης του υλικού της οθόνης (Injection Compression Molding), για να μειώσει στο ελάχιστο δυνατό το διαχωριστικό πλαίσιο της οθόνης. Επιπλέον, η νέα σχεδιαστική προσέγγιση επέτρεψε τη μείωση των αντανακλάσεων για ακόμα καλύτερη ποιότητα εικόνας. Οι LG SL8000 και SL9000 ξεχωρίζουν για το μοντέρνο στυλ και ανατρέπουν τους κανόνες αισθητικής στην εμφάνιση των τηλεοράσεων όπως τους γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, αποκαλύπτοντας νέες δυνατότητες, χωρίς όρια και περιορισμούς στην οικιακή ψυχαγωγία.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.