XBLOG logo @2x

LG 47LM760S Cinema 3D: Αυτή είναι η τηλεόραση με οικολογική συνείδηση

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι απονεμήθηκε η διάκριση Climatop στην τηλεόραση LG 47LM760S CINEMA 3D Smart TV για την αποτελεσματικότητα της στη μείωση εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και για τις διαδικασίες παραγωγής και μεταφοράς της LG που είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

Η Climatop είναι μια ανεξάρτητη οργάνωση πιστοποίησης που έχει την έδρα της στην Ελβετία και υποστηρίζει τη φιλική προς το περιβάλλον αγοραστική συμπεριφορά, καθώς και τη μακροχρόνια ανάπτυξη και τη διανομή φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων και υπηρεσιών.

Η διάκριση Climatop αποτελεί επιβεβαίωση της δέσμευσης της LG για μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα. Οι ανεξάρτητες δοκιμές της Climatop έδειξαν ότι οι εκπομπές που παράγονται από την LG 47LM760S είναι σημαντικά χαμηλότερες από άλλες 3D Smart τηλεοράσεις.

Οι μειωμένες εκπομπές είναι το άμεσο αποτέλεσμα του μειωμένου βάρους της LG 47LM760S. Η μείωση του βάρους επετεύχθη χάρη στα ελαφριά 3D γυαλιά και στο σχεδιασμό του πλαισίου οθόνης Cinema Screen με σχεδόν μηδενικό πλαίσιο.

Όλη αυτή η εξοικονόμηση βάρους έκανε την LG 47LM760S ελαφρύτερη κατά 14% σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Επιπλέον, το μειωμένο βάρος συνεπάγεται λιγότερη απαιτούμενη ενέργεια για τη μεταφορά και τη διανομή των τηλεοράσεων στους εμπόρους λιανικής και στους πελάτες.

Χρησιμοποιώντας 20% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με όλα τα προηγούμενα μοντέλα τηλεοράσεων, η LG 47LM760S κατατάχθηκε στην ενεργειακή κλάση A+ για την ενεργειακή της απόδοση, επίπεδο το οποίο είναι εξαιρετικά υψηλό στο βαθμολογικό σύστημα της Ευρώπης.

Εάν η LG 47LM760S αντικαθιστούσε μια συμβατική τηλεόραση, θα εξοικονομούσε 90 κιλά διοξειδίου του άνθρακα έπειτα από εφτά χρόνια χρήσης της, χρονικό διάστημα το οποίο είναι η μέση διάρκεια μιας τηλεόρασης στην Ευρώπη.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.