XBLOG logo @2x

LG: Νέοι σκληροί δίσκοι XD1 & XD2

Τη νέα καινοτομική σειρά εξωτερικών σκληρών δίσκων XD1 και XD2 (2,5″) παρουσίασε η LG. Οι νέοι δίσκοι διαθέτουν μοντέρνο σχεδιασμό, υψηλή αισθητική και ενσωματώνουν μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Διατίθενται σε δύο εκδόσεις, με χωρητικότητα 320 GB ή 500 GB και υποστηρίζουν συνδεσιμότητα μέσω USB 2.0, εξασφαλίζοντας ταχύτατη μεταφορά και ασφαλή αποθήκευση για δεδομένα, μουσική, παιχνίδια και ταινίες.

Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό τους, μικρό μέγεθος και βάρος, μπορούν να μεταφερθούν με ευκολία από τους χρήστες οπουδήποτε επιθυμούν. Επιπλέον, ο κομψός σχεδιασμός και η ποικιλία των χρωμάτων στα οποία διατίθενται, καθιστούν τη νέα σειρά σκληρών δίσκων XD της LG απαραίτητο αξεσουάρ για τους χρήστες που αναζητούν τη μοναδικότητα και την αξιοπιστία για τον Η/Υ τους.

Οι νέοι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι της LG ενσωματώνουν μια σειρά από πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, που εγγυώνται άψογη λειτουργία και απόδοση, εξασφαλίζοντας την ακεραιότητα των πολύτιμων αρχείων των χρηστών. Συγκεκριμένα, διαθέτουν λειτουργία Anti-Shock για προστασία από κραδασμούς και δονήσεις και ειδικά επεξεργασμένη επιφάνεια από αλουμίνιο για υψηλή ανθεκτικότητα στη φθορά και μέγιστη απαγωγή της θερμότητας (σειρά XD2). Επίσης, οι νέοι σκληροί δίσκοι της LG λειτουργούν σε επίπεδα μειωμένης κατανάλωσης ενέργειας, με ελάχιστο θόρυβο και έχουν κάλυψη εγγύησης 3 ετών.

Οι σκληροί δίσκοι της σειράς XD από την LG είναι ήδη διαθέσιμοι στην ελληνική αγορά σε μαύρο, κόκκινο και λευκό χρώμα. Ο LG XD1 (320 GB) παίζει στα καταστήματα γύρω στα 70 ευρώ, ενώ ο LG XD2 (500 GB) γύρω στα 85 – 100 ευρώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.