XBLOG logo @2x

LG: Νέα σειρά οθονών M62

Τη νέα σειρά οθονών LG M62 παρουσίασε η LG, η οποία απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια μοναδική λύση που ταυτόχρονα εξοικονομεί χώρο, ενώ χάρη στον ξεχωριστό λεπτό σχεδιασμό και το γυαλιστερό φινίρισμα της ταιριάζει σε κάθε μοντέρνο σπίτι. Η LG M62 είναι ένας συνδυασμός τηλεόρασης και οθόνης Η/Υ με εξαιρετικά υψηλή ποιότητα εικόνας, ιδανική για αναπαραγωγή High Definition περιεχομένου, όπως ταινίες Blu-ray, video games, φωτογραφίες και multimedia εφαρμογές.

Η νέα σειρά οθονών LG M62 διαθέτει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη DVB-T συμβατό με  αναπαραγωγή τηλεοπτικού σήματος MPEG4, το οποίο προσφέρει υψηλότερη ποιότητα από την κωδικοποίηση σε MPEG2. Η LG M62 μπορεί επίσης να συνδεθεί με εξωτερικά μέσα αποθήκευσης ή φωτογραφικές μηχανές, για την προεπισκόπηση φωτογραφιών σε υψηλή ανάλυση και ευκρίνεια.

Η LG M62 διαθέτει χρόνο απόκρισης 5 ms, έτσι ώστε η δράση επί της οθόνης να είναι πιο ζωντανή από ποτέ και οι ταινίες, οι αθλητικές εκπομπές και τα βιντεοπαιχνίδια να μετατρέπονται σε μια αξέχαστη εμπειρία. Επίσης, η λειτουργία δυναμικού ελέγχου της αναλογίας οθόνης, εξασφαλίζει απόλυτη ευκρίνεια του προβαλλόμενου περιεχομένου, είτε οι χρήστες επιλέγουν την ευρεία απεικόνιση 16:9, είτε τη συμβατική 4:3.

Παράλληλα, η LG Μ62 μπορεί να αναπαράγει ή να απεικονίζει μια πληθώρα format ήχου και εικόνας απευθείας από τη θύρα USB, χάρη στη λειτουργία “USB Quick View”, που καθιστά εύκολη τη διαδικασία διαχείρισης φωτογραφιών και μουσικής χωρίς τη χρήση Η/Υ.

LG M62Η LG M62 προσφέρει πολλές δυνατότητες και όταν χρησιμοποιείται μαζί με Η/Υ, καθώς είναι απόλυτα προσαρμοσμένη για multimedia εφαρμογές, αλλά και εξειδικευμένες εργασίες. Οι θύρες HDMI, DVI-D και D-Sub, προσφέρουν ευελιξία και ευκολία στη σύνδεση με οποιοδήποτε Η/Υ, ενώ τα υψηλής ποιότητας ενσωματωμένα ηχεία και οι πολλαπλές είσοδοι ήχου, εξασφαλίζουν ότι η M62 μπορεί να αποδώσει άριστα ως ένα σύστημα ήχου Hi-Fi.

Η LG Μ62 έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ταιριάζει σε μικρούς χώρους, συνδυάζοντας άψογo στυλ και καινοτομικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Η προσεγμένη εμφάνιση και οι λεπτές γραμμές της ενισχύονται από το γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα, στοιχεία που υποδηλώνουν ότι η M62 αναδεικνύεται σε κάθε χώρο, ενώ είναι απόλυτα εναρμονισμένη με το ντεκόρ. Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί από τους σχεδιαστές της LG στην κατασκευή της, καθώς το κάτω μέρος του πλαισίου της οθόνης βαθμιαία γίνεται διαφανές, προσδίδοντας την αίσθηση ότι η οθόνη «αιωρείται» πάνω από τη στρογγυλή βάση της.

Τέλος, η νέα σειρά οθονών της LG διαθέτει την λειτουργία Αυτόματης Ρύθμισης Φωτεινότητας (Auto Brightness), προσφέροντας κορυφαία ποιότητα εικόνας σε οποιοδήποτε περιβάλλον κι αν χρησιμοποιείται. Η συγκεκριμένη λειτουργία επιτρέπει και την αυτόματη βελτιστοποίηση της φωτεινότητας βάσει του φωτισμού του περιβάλλοντα χώρου και του περιεχομένου που προβάλλεται στην οθόνη, διασφαλίζοντας έτσι άνετη θέαση και εξοικονόμηση ενέργειας.

Η LG M62 διατίθεται σε μια ευρεία γκάμα μεγεθών από 18,5 έως 27 ίντσες για να επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς και τον χώρο σας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.