XBLOG logo @2x

Lenovo Yoga 3 Tab Plus: Το νέο 10-ιντσο tablet για πολυμέσα

Η Lenovo παρουσίασε στην έκθεση IFA 2016 στο Βερολίνο το νέο tablet Lenovo Yoga 3 Tab Plus για όσους τους αρέσει να παρακολουθούν πολυμέσα. Διαθέτει μια ωραία οθόνη 10,1-ιντσών με 2K ανάλυση (2560 x 1600 pixels), καθώς και έναν δυνατό εξαπύρηνο επεξεργαστή (Qualcomm Snapdragon 652) για να προσφέρει καλές αποδόσεις.

Εφόσον πρόκειται για multimedia tablet, η Lenovo το έχει εξοπλίσει με τέσσερα ηχεία της JBL πάνω από την οθόνη, υποστηρίζει την τεχνολογία ήχου Dolby Atmos και διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 9,300 mAh η οποία υπόσχεται 18 ώρες αυτονομία και πρακτικά σημαίνει ότι μπορείτε να βλέπετε σειρές όλη τη μέρα. Σαν να μην έφταναν αυτά, το tablet έχει επίσης ενσωματωμένη βάση για να στερεώνεται, τρύπα για να το κρεμάτε στον τοίχο και το μπροστινό μέρος έχει πιστοποίηση στο πρωτόκολλο IP51, δηλαδή άμα είστε στην κουζίνα -ή το μπάνιο- και το βρέξετε με λίγες σταγόνες, δεν θα πάθει τίποτα.

Το υπόλοιπο hardware του Lenovo Yoga 3 Tab Plus αποτελείται από τα: 3GB μνήμη RAM, Adreno 510 μονάδα γραφικών, 13-megapixels κάμερα, 5-megapixels εμπρόσθια κάμερα, 32 GB χωρητικότητα με δυνατότητα επέκτασης με κάρτα microSD έως 128 GB, WiFi 802.11ac, GPS/GLONASS, θύρα USB Type-C και υποδοχή για κάρτα SIM στο ακριβότερο μοντέλο (υποστηρίζει 4G LTE δίκτυα). Το σώμα του έχει πάχος μόλις 4.68 χιλιοστά στο λεπτότερο σημείο και βάρος 637 γραμμάρια. Έρχεται με το Android 6.0.1 Marshmallow προ-εγκατεστημένο.

Το Yoga 3 Tab Plus παρότι πρόκειται για ένα από τα high-end tablets της Lenovo θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο με κόστος $299.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.