XBLOG logo @2x

Lenovo: Νέο smartphone Vibe X και ultra mobile tablet S5000 [IFA 2013]

Η Lenovo ανακοίνωσε στην IFA 2013 στο Βερολίνο, τις νέες προσθήκες στο PC Plus portfolio της εταιρίας: Το Smartphone Lenovo Vibe X, το νεότερο μέλος του premium smartphone χαρτοφυλακίου της Lenovo και το ultra mobile Lenovo S5000 tablet.

Και οι δύο συσκευές συνδυάζουν κομψό σχεδιασμό με έξυπνη απόδοση ενώ οι οθόνες τους προσφέρουν μια ζωηρή εμπειρία στον θεατή.

Επίσης, το εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ Vibe X smartphone διαθέτει μοναδικό σχεδιασμό με δύο εξελιγμένες κάμερες και στις δύο μεριές της συσκευής, καθώς και υψηλής ευκρίνειας γυάλινη οθόνη ενώ το S5000 εντυπωσιάζει, ως ένα από τα ελαφρότερα και λεπτότερα tablets 7 ιντσών της αγοράς. Αυτοί που ποθούν στυλ και πρακτικότητα θα εκτιμήσουν την, χαραγμένη με λέιζερ, επιφάνεια του πίσω μέρους της συσκευής για την υφασμάτινη αφή της, και τις ελκυστικές πινελιές χρωμίου στα πλάγια.

Lenovo Vibe X: Έτοιμο να αποθανατίσει τις πιο πολύτιμες στιγμές της ζωής σας!

Το Lenovo Vibe X Smartphone επενδύει στο στυλ με ένα προηγμένης τεχνολογίας καλούπι, χαραγμένο με λέιζερ 3D για τέλειο φινίρισμα. Λεπτό και ελαφρύ, με υψηλής ποιότητας σχεδιασμό, το Lenovo Vibe X Smartphone είναι μόνο 6.9mm, όσο λεπτό όσο ένα μολύβι, και ζυγίζει λιγότερο από τα άλλα smartphones του μεγέθους του – μόλις 121 γραμμάρια (0.26 lbs), περίπου όσο το βάρος πέντε μπαταριών ΑΑ. Η ολοζώντανη οθόνη 5 ιντσών 20/20 Vision προσφέρει ευκρίνεια full HD 1920×1080, τεχνολογία IPS panel για ευρεία γωνία θέασης, εντυπωσιακή ανάλυση 440 pixels ανά ίντσα (PPI) και Corning Gorilla Glass 3, με μοντέρνα κοψίματα και σύστημα προστασίας από χαρακιές.

Το Lenovo Vibe X διαθέτει δύο εξελιγμένες κάμερες για όμορφες φωτογραφίες και βίντεο. Η εμπρόσθια κάμερα προσφέρει μία από τις υψηλότερες αναλύσεις σε megapixel στην αγορά, και με τον φαρδύ-φακό 84 μοιρών, μπορεί να πάρει χωρίς κόπο εκπληκτικές φωτογραφίες-πορτραίτα. Οι χρήστες χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής ζουμάρουν εύκολα ενώ με το software editor μπορούν να ενισχύσουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων. Η 13MP κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής με αυτόματη εστίαση έρχεται με αισθητήρα φωτός για υψηλότερης ποιότητας φωτογραφίες, καθώς και LED flash.

Το Vibe X διατίθεται με προεγκατεστημένο πρόγραμμα για φωτογραφίες που συστήνει στους χρήστες έναν καινούργιο τρόπο για να βλέπουν και να οργανώνουν τις φωτογραφίες τους, με δυνατότητα δημιουργίας προσωπικών tags και φακέλων και με διασκεδαστικούς νέους τρόπους τακτοποίησης της οθόνης. Οι χρήστες μπορούν επίσης να φτιάξουν παζλ με τις φωτογραφίες τους αλλά και να τις χρησιμοποιήσουν σε διάφορα παιχνίδια. Το camera app καθιστά εύκολη την τροποποίηση ρυθμίσεων και φίλτρων, καθώς και την επεξεργασία και άμεση κοινοποίηση φωτογραφιών και βίντεο.

Το Lenovo Vibe X έρχεται με λειτουργικό σύστημα Android 4.2 και επεξεργαστή Quad-Core MTK 6589T 1.5GHz για μέγιστη απόδοση ώστε να απολαμβάνετε τα πιο σύγχρονα παιχνίδια, προγράμματα και βίντεο. Με μνήμη 2GB και αποθήκευση 16GB, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν και εγκαταστήσουν δεκάδες προγράμματα, να ακούσουν εκατοντάδες τραγούδια και να πάρουν χιλιάδες ψηφιακές φωτογραφίες.

Επιπλέον, η Lenovo με στόχο την τελειοποίηση των smartphones της εταιρίας αναβαθμίζει το δημοφιλές Lenovo K900 smartphone, με πολλά νέα χαρακτηριστικά, νέα χρώματα -πορτοκαλί και μαύρο- καθώς και επιλογές αποθήκευσης 16GB ή 32GB.

S5000 Tablet: Εν Κινήσει, στιλάτοι και πάντα συνδεδεμένοι

Έχοντας πλάτος μόλις 7.9mm, το S5000 είναι ένα από τα λεπτότερα tablet στην αγορά. Ζυγίζει μόλις 246 γραμμάρια (0.54 lbs), σχεδόν κατά ένα πέμπτο ελαφρύτερο από τα περισσότερα tablet της αγοράς. Αν και λεπτό και ελαφρύ είναι ιδιαίτερα δυνατό, με οθόνη 7 ιντσών, ανάλυση 1280×800, φωτεινότητα 350 nit, full HD και αμβλείας θέασης, για την διευκόλυνση της κοινοποίησης φωτογραφιών και βίντεο σε οικογένεια και φίλους.

Η κάμερα S5000 προσφέρει στους χρήστες του tablet την ιδανική HD φωτογραφική εμπειρία. Η 1.6MP εμπρόσθια κάμερα διαθέτει υψηλή ευκρίνεια για απαράμιλλο video chatting, ενώ η πίσω 5.0MP κάμερα παίρνει ποιοτικά βίντεο, τέλειες φωτογραφίες από κοντινές και μακρινές αποστάσεις, ενώ σκανάρει και κωδικούς QR.

Το S5000 tablet τρέχει σε λειτουργικό σύστημα Android 4.2 (Jelly Bean) και επεξεργαστή Quad-Core Media Tek 8389 1.2 GHz και προσφέρει προαιρετικά συνδεσιμότητα 3G HSPA+. Το S5000 χρησιμοποιεί την “On the Go” θύρα USB για την αύξηση του χώρου αποθήκευσης ή την φόρτιση άλλων συσκευών αλλά και της 3450mAh μπαταρίας του, εξασφαλίζοντας έως και οχτώ ώρες σερφάρισμα με WiFi, ή έξι ώρες HD βίντεο που θα ικανοποιήσει τις ανάγκες του κάθε χρήστη.

Lenovo Smart Apps για Ασφαλής Κοινοποίηση και Αποθήκευση

Το Lenovo Vibe X και το S5000 έρχονται με προεγκατεστημένα προγράμματα που επιτρέπουν στους χρήστες να κοινοποιήσουν φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία, να προστατέψουν την συσκευή τους από ιούς, και να ασφαλίσουν τα δεδομένα τους με backup εύκολα και πρακτικά. Στο Lenovo Vibe X, οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το προεγκεταστημένο Facebook app, με αποκλειστικές screensaver και notification επιλογές.

Τα προϊόντα αναμένονται στην Ελλάδα στο τέλος του 2013.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.