XBLOG logo @2x

Το Lenovo P2 υπόσχεται αυτονομία 3 ημερών με μία φόρτιση

Η Lenovo ανακοίνωσε το νέο μεσαίας κατηγορίας smartphone Lenovo P2 το οποίο ξεχωρίζει από κάθε άλλο μοντέλο εξαιτίας της μπαταρίας του: η Lenovo υπόσχεται αυτονομία τριών ημερών -με κανονική χρήση- με μία φόρτιση, χάρη στη μπαταρία των 5,100 mAh που έχει εγκαταστήσει. Επιπρόσθετα, διαθέτει και ένα ξεχωριστό κουμπί που ενεργοποιεί άμεσα τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας όταν ο χρήστης δεν το χρησιμοποιεί.

Το Lenovo P2 εκτός από εντυπωσιακή αυτονομία προσφέρει και ικανοποιητικό hardware για τα λεφτά του. Ενσωματώνει 5,5-ιντσών Super AMOLED full HD οθόνη, Qualcomm Snapdragon 625 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή 64-bit, Adreno 506 μονάδα γραφικών και 3GB/4GB μνήμη RAM.

Σε άλλα χαρακτηριστικά, το P2 έχει 32 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα, 13-megapixels κάμερα με διπλό LED flash, 5-megapixels εμπρόσθια κάμερα, υποδοχή για δύο κάρτες SIM και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Για συνδεσιμότητα βρίσκουμε WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, NFC, GPS και 4G LTE. Οι διαστάσεις του είναι στα 153 x 76 x 8.3 χιλιοστά και ζυγίζει 177 γραμμάρια.

Το Lenovo P2 θα κυκλοφορήσει τρέχοντας το Android 6.0.1 Marshmallow, όμως θα αναβαθμιστεί αργότερα στο Nougat. Θα λανσαριστεί άμεσα σε Ινδία και Ηνωμένο Βασίλειο με κόστος περίπου €250.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.