XBLOG logo @2x

Lenovo: Δεν θα βγάλουμε νέο Windows Phone

Το τελευταίο Windows Phone της εταιρίας, Lenovo SoftBank 503LV.
Το τελευταίο Windows Phone της εταιρίας, Lenovo SoftBank 503LV.
Το τελευταίο Windows Phone της εταιρίας, Lenovo SoftBank 503LV.

Η Lenovo δεν βλέπει μέλλον στην πλατφόρμα κινητών της Microsoft και δεν σκοπεύει να ανακοινώσει κάποιο νέο Windows Phone, δήλωσε ο COO της Lenovo στο Canalys Channel forum.

«Δεν έχουμε Windows Phone ή σχέδια για παρουσίαση ενός,» αποκάλυψε το στέλεχος της εταιρίας. Η δήλωση αυτή αντικρούει τις φήμες που ισχυρίζονταν ότι η κινέζικη κατασκευάστρια θα αποκαλύψει ένα νέο Windows κινητό μέσα στον Οκτώβριο. «Δεν βλέπω την ανάγκη για την παρουσίαση ενός Windows Phone και δεν είμαι πεισμένος ότι η Microsoft θα υποστηρίζει την πλατφόρμα στο μέλλον,» συμπλήρωσε.

Τα λόγια αυτά μπορεί να είναι σκληρά για τους fans της Microsoft, όμως η αλήθεια είναι ότι και η ίδια η Microsoft δεν νοιάζεται πλέον για την πλατφόρμα της. Το λογισμικό έχει πολλά προβλήματα ακόμα που δεν έχουν διορθωθεί, έχει ελλείψεις και η εμπειρία χρήσης δεν είναι τόσο καλή όσο στις παλιότερες εκδόσεις του λειτουργικού. Επιπλέον η Microsoft έχει δηλώσει ότι δεν είναι στόχος τους για φέτος τα κινητά και για αυτό έχει σταματήσει να ανακοινώνει νέα Lumia. Υπάρχουν φήμες για μεγάλο “come back” του χρόνου, όμως μέχρι να γίνει αυτό ο COO της Lenovo θα έχει δίκιο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.