XBLOG logo @2x

Lenovo: Χρυσό Βραβείο στα Business IT Excellence Awards 2016

Στιγμιότυπο από την Εκδήλωση - Κος Οικονομάκης, Lenovo General Manager GR CY

Ένα ακόμα βραβείο, αυτή τη φορά σε Ελληνικό έδαφος, απονεμήθηκε στη Lenovo, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Business IT Excellence (ΒΙΤΕ) Awards 2016, των βραβείων που διοργανώνουν το περιοδικό netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Την Πέμπτη, 23 Ιουνίου, στην κατάμεστη αίθουσα του Divani Apollon Palace & Thalasso στο Καβούρι, σύσσωμη η ελληνική αγορά Πληροφορικής/Επικοινωνιών, καθώς και εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας, χειροκρότησαν τις Εταιρείες που αυτή τη χρονιά βραβεύθηκαν για το συνδυασμό καινοτομίας, ευρηματικότητας και απτού επιχειρησιακού αποτελέσματος.

H Lenovo έλαβε το Χρυσό Βραβείο στη κατηγορία «Β. Πυλώνας: Βραβεία σε εταιρείες Πληροφορικής & Επικοινωνιών», στη Β2. Ενότητα: Προμηθευτές ICT Υποδομών /Υπηρεσιών Προμηθευτής Πληροφοριακών /Τηλεπικοινωνιακών Τεχνολογιών, με επίσημο Τίτλο Υποψηφιότητας ‘’Lenovo Technology B.V Greece Branch: Hypergrowth achievement in PCs, Tablets, Smartphones and x86 Servers in 2015’’.

Η Lenovo παρουσίασε στην Ελλάδα μεγάλη αύξηση μεριδίων σε όλες τις κατηγορίες Hardware στις οποίες δραστηριοποιήθηκε (Laptops, PCs, Smartphones, Tablets, x86 Servers). Αποτέλεσμα αυτής της ανόδου, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της IDC, η Lenovo, στο 3ο ημερολογιακό τρίμηνο του 2015 κατέκτησε την πρώτη θέση σε όλες τις κατηγορίες (PCs, Laptops, Smartphones, x86 Servers, Tablets) στην εγχώρια αγορά.

Ο κος Οικονομάκης, Lenovo General Manager GR, CY, παραλαμβάνοντας το Χρυσό Βραβείο, δήλωσε σχετικά: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πελάτες μας, για την τιμή που μας κάνουν αγοράζοντας τα προϊόντα μας στο χώρο του PC Business, των Tablet Business, Smartphone Business και Data Center. Είναι πολύ τιμητικό για τη Lenovo το ότι πελάτες σε όλες τις κατηγορίες και τους τομείς δραστηριότητας (Consumer, Commercial), επέλεξαν τα πρωτοποριακά και καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας μας και της έδωσαν την πρώτη θέση στην Ελληνική αγορά. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μας που μας τιμούν με τη συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και στην ομάδα της Lenovo που δίνει τον καλύτερο της εαυτό, κάθε μέρα».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.