XBLOG logo @2x

Άσε τη μαμά να… Lanes Vending Machine (video)

Το πρώτο vending machine που σου δίνει βιταμίνες αν ακούσεις τις συμβουλές της Mαμάς!

Η πρωτοποριακή αυτή ενέργεια αποτελεί τη συνέχεια ενός επιτυχημένου facebook activation της Lanes Health, το «Άσε τη Μαμά να Lanes», μέσω του οποίου οι χρήστες είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν για τις μαµάδες τους δημόσια και να μοιραστούν τις καλύτερες µαµαδο…ατάκες τους, με engaging και διασκεδαστικό τρόπο.

Μία πραγματικά καλή ιδέα -πόσο μάλλον η Ελληνίδα Μάνα- δε μπορούσε να περιοριστεί στο πλαίσιο μιας digital καμπάνιας.

Γι΄αυτό η κορύφωση της ενέργειας έγινε µε ένα interactive Vending Machine, το οποίο στήθηκε στο The Mall Athens μέσα στο Φεβρουάριο. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την Ελληνίδα Μάνα και να ζήσουν από πρώτο χέρι την εμπειρία του «η Μαμά ξέρει καλύτερα, γι’ αυτό κάνε ό,τι σου πει και θα βγεις κερδισμένος».

Το Vending Machine ήταν «οπλισμένο» με δεκάδες μαμαδο-ατάκες έτοιμες να χρησιμοποιηθούν προς ανυποψίαστους περαστικούς ώστε να τους πείσουν να παίξουν, δηλαδή να ακολουθήσουν τις οδηγίες της Μαμάς, με την υπόσχεση ότι αν είναι καλά παιδιά θα επιβραβευτούν.

Πώς; Με βιταµίνες Lanes, φυσικά.

Το αποτέλεσμα; Η Μαμά έκλεψε την παράσταση και χάρισε, εκτός από βιταμίνες, πολλά-πολλά χαμόγελα, ενώ οι ίδιες οι βιταμίνες κέρδισαν την αγάπη του κοινού. Η Μαμά εγκρίνει!

Δείτε το βίντεο!

)

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.