XBLOG logo @2x

Lallabai bar restaurant στην Αίγλη Ζαππείου

Στον πανέμορφο κήπο του Ζαππείου το Lallabai υποδέχεται το χειμώνα με δυνατές προτάσεις για κάθε στιγμή. Όλη μέρα ιδιαίτερες επιλογές από τα καλύτερα χαρμάνια του κόσμου σας προσφέρουν ποικιλίες καφέ γεμάτες άρωμα και γεύση… Απολαύστε τις με εξαιρετικά cookies, λαχταριστά muffins και τραγανές βάφλες!

Γευστικά σάντουιτς και σνακ, αυθεντική ιταλική pizza σε πολλές αγαπημένες εκδοχές, τρυφερά burgers και ευφάνταστες σαλάτες προσφέρουν ευχάριστα διαλείμματα κάθε στιγμή. Και τα βράδια η διασκέδαση παίρνει μία άλλη διάσταση στη μεγαλύτερη μπάρα της Αθήνας. Η classy αισθητική και η hip διάθεση συνοδεύουν τέλεια ένα εκλεκτό malt ή ένα δυνατό cocktail.

Dance feeling + special guests

Στο Lallabai κάθε Σάββατο βράδυ στα πλατό ανεβαίνουν γνωστοί μουσικοί παραγωγοί του Best Radio 92.6 και υπόσχονται να μας αναστατώσουν με δυνατά night life events που θα αλλάξουν τον παλμό της πόλης. Η μεγαλύτερη μπάρα της Αθήνας κρατά τις αισθήσεις σε εγρήγορση και οι χορευτικές μουσικές επιλογές δημιουργούν ένα δυνατό πυρήνα κεφιού, που κρατά μέχρι αργά.

To Σάββατο 14 Φεβρουαρίου οι παραγωγοί του Best Radio 92.6 με τα δυνατά dance sets τους θα μας κάνουν να χορέψουμε με τα πιο funky ηχοχρώματα.

Lallabai
Αίγλη Ζαππείου, Κήπος Ζαππείου (είσοδος από Βασ. Όλγας)
Τηλ.: 210 3369300, 210 3369302
www.aeglizappiou.gr

Lallabai bar restaurant

Lallabai bar restaurant

Lallabai bar restaurant

Lallabai bar restaurant

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.