XBLOG logo @2x

Λάκης Γαβαλάς: Πάνε για κατεδάφιση οι αυθαίρετες εγκαταστάσεις του στην Παιανία!

Σε νέες περιπέτειες μπαίνει απ΄ότι φαίνεται ο Λάκης Γαβαλάς και πολύ περισσότερο δυστυχώς το προσωπικό της εταιρίας του, αλλά και οι συνεργάτες του από διάφορες βιοτεχνίες της Αθήνας στους οποίους χρωστάει χρήματα από ρούχα τα οποία του έφτιαξαν για να διατεθούν από τα καταστήματά του και δεν έχει εξοφλήσει ακόμα.

Ο γνωστός μόδιστρος – επιχειρηματίας σύντομα θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις μπουλντόζες που θα επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της “Lakis Gavalas SA”, στο 37ο χιλιόμετρο της Αττικής Οδού στην Παιανία, για να τις κατεδαφίσουν!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Φρίξου Δρακοντίδη από το “Πρώτο Θέμα” οι υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις του Λάκη Γαβαλά που του κόστισαν περισσότερα από 17 εκατομμύρια ευρώ, κρίθηκαν αυθαίρετες και κατεδαφιστέες από την Πολεοδομία Μαρκοπούλου, που έχει επιβάλει στην εταιρία “Λάκης Γαβαλάς ΑΕ” χρηματικό πρόστιμο ύψους 325.000 ευρώ.

Πάνω που ο Λάκης Γαβαλάς υπολόγιζε να πουλήσει τις εγκαταστάσεις αυτές, τις οποίες κοστολογούσε περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ, και να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που έχει με το Δημόσιο και τις βιοτεχνίες όπου χρωστάει χρήματα, ήρθε η απόφαση αυτή από την Πολεοδομία και τον αποτελείωσε!

Μετά από σειρά αυτοψιών που είχε κλιμάκιο της Πολεοδομίας , διαπίστωσε ότι τα μόνα νόμιμα στο χώρο των εγκαταστάσεων ήταν τα δέντρα που υπάρχουν εκεί, αφού οι υπάλληλοι της Πολεοδομίας εντόπισαν τις εξής παρανομίες: Αλλαγή χρήσεων τμημάτων των κτιρίων από αποθήκες σε γραφεία, χώρους σχεδιαστηρίων, τουαλέτες, εστιατόρια, χώρους υπολογιστών και από γραφεία σε εργαστήρια ραπτικής, χώρους με χρήση καπνιστηρίων, εξωτερικά φυλάκια, ψευδοροφές, ασφαλτόστρωση οικοπέδων για χρήση πάρκινγκ και άλλα πολλά.

Έτσι, το ακίνητο κρίθηκε κατεδαφιστέο.

Οι νομικοί εκπρόσωποι της εταιρίας του Λάκη Γαβαλά κατέθεσαν ένσταση κατά της έκθεσης αυτοψίας της Πολεδομίας Μαρκοπούλου, η οποία όμως απορρίφθηκε, όπως ανέφερε στο “Πρώτο Θέμα” ο διευθυντής της υπηρεσίας κ. Ιωάννης Ραζής.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο Λάκης Γαβαλάς καταρχήν δεν θα μπορέσει να πουλήσει ή εστω να ενοικιάσει τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις, όπως υπολόγιζε αρχικά, ενώ μετά και από την απόρριψη της ένστασης φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα σώσει τις εγκαταστάσεις αυτές από την κατεδάφιση.

Δείτε φωτογραφίες από τις εγκαταστάσεις του Λάκη Γαβαλά στην Παιανία:

Λάκης Γαβαλάς, Εγκαταστάσεις στην Παιανία

Λάκης Γαβαλάς, Εγκαταστάσεις στην Παιανία

Λάκης Γαβαλάς, Εγκαταστάσεις στην Παιανία

Λάκης Γαβαλάς, Εγκαταστάσεις στην Παιανία

Λάκης Γαβαλάς, Εγκαταστάσεις στην Παιανία

Λάκης Γαβαλάς, Εγκαταστάσεις στην Παιανία

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.