XBLOG logo @2x

La Sousourela

La SousourelaΧθες το πρωί βρέθηκα στις εγκαταστάσεις του Star Channel στον Ταύρο και συγκεκριμένα στο πρωινό του Star, La Sousourela. Με κάλεσε ο Θέμης Μάλλης για να κάνουμε ένα promo του Clubber.gr μέσα από την εκπομπή και έτσι πήγα σήμερα λίγο πιο νωρίς για να δω και την εκπομπή από κοντά.

Όταν έφτασα στον σταθμό, πέρασα τον έλεγχο ασφαλείας στην είσοδο και κατέβηκα κάτω όπου βρίσκεται το πλατώ από όπου μεταδίδεται ζωντανά η εκπομπή. Πραγματικά το κλίμα που επικρατεί εκεί είναι πάρα πολύ καλό, όλο χαμόγελα, αστεία και οι ατάκες να δίνουν και να παίρνουν από όλους, ειδικά στα διαλείμματα για διαφημίσεις!

Όπως μου είπε ο Θέμης, αυτές οι δύο ώρες που διαρκεί η εκπομπή είναι οι καλύτερες της ημέρας, αφού οι ώρες που ακολουθούν μετά την εκπομπή είναι γεμάτες συσκέψεις για τις επόμενες εκπομπές, μοντάζ, θέματα και πολύ δουλειά!

Ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την Πέμπτη το απόγευμα, οπότε και θα γίνει η συνέντευξη και ένα βίντεο για το Clubber.gr, το οποίο θα παίξει στην εκπομπή της Δευτέρας 14/5, ενώ προς το τέλος του Μαϊου ετοιμάζουμε και κάτι που θα βγει ζωντανά από club στην παραλιακή!

ΥΓ: Από χθες έχω ανεβάσει στο youtube ένα βιντεάκι από την αποφώνηση της εκπομπής, όμως το youtube ακόμα δε το έχει εμφανίσει στο account μου.. Το ξανανέβασα πριν από λίγο ξανά, αν και όποτε εμφανιστεί θα το βάλω στο post.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.