XBLOG logo @2x

Κυριάκος Μακαρονίδης: Ένας “δικός μας” υποψήφιος στις εκλογές

Πριν από μερικές ημέρες είχα μία σύντομη συνομιλία με τον Κυριάκο Μακαρονίδη, έναν “παλιό” στο χώρο των εκδόσεων σχετικά με τις νέες τεχνολογίες (έντυπα, sites κλπ).

O Κυριάκος μου αποκάλυψε ότι στις προσεχείς εκλογές κατεβαίνει υποψήφιος με την “Δράση” στο Κιλκίς, όπου γεννήθηκε και έζησε ένα σημαντικό μέρος της ζωής του.

Το “δικός μας” δεν έχει να κάνει με το ότι πχ υπάρχει κάποια συγγένεια ή “ειδική υποστήριξη” από το xblog.gr, για να μην υπάρξει κάποια παρεξήγηση, αλλά έχει να κάνει με το ότι ο Κυριάκος είναι “δικός μας” στο χώρο των νέων τεχνολογιών και προσωπικά πιστεύω ότι αν ψηφίζετε στο Κιλκίς αξίζει να τον “σταυρώσετε”.

Όταν μου είπε ότι κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές το πρώτο που τον ρώτησα ήταν τι είναι αυτό που τον κάνει να κατέβει υποψήφιος;

Η απάντησή του: «Τα τρια Π: Πολιτισμός, Περιβάλλον, Παιδεία. Οι αρχές μου και της Δράσης. Και το γεγονός πως στην συντριπτική πλειοψηφία ειναι νέοι άνθρωποι μη επαγγελματίες πολιτικοί».

Σε ό,τι έχει να κάνει με την προώθηση της υποψηφιότητάς του και σε τι ενέργειες θα προβεί, μου είπε ότι θα παίξει πολύ με viral videos και social networks φυσικά, τονίζοντάς μου ότι αυτά που θα κάνει δεν έχουν καμία σχέση με τις “κλασικούρες” των πολιτικών όπως τους ξέρουμε.

Εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο δύσκολο δρόμο που διάλεξε να ακολουθήσει!

Και προτού κλείσω το post, ρίξτε μια ματιά στο βιογραφικό του, έτσι για να “γνωρίσετε” καλύτερα τον Κυριάκο:

Ο Κυριάκος Μακαρονίδης γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά θα ήθελε πολύ να είχε γεννηθεί στο Κιλκίς όπως και η μητέρα του… Σπούδασε Ηλεκτρονικός στα ΤΕΙ Πειραιά αφού πρώτα δήλωσε παραίτηση από τη Σχολή Ευελπίδων! Ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία και ειδικά με το ρεπορταζ και την αρθρογραφία στο χώρο των νέων Τεχνολογιών για σχεδόν 25 χρόνια.

Σήμερα, άνεργος ων, ασχολείται κυρίως με το χόμπι του, τη λήψη βίντεο και το μοντάζ με άξονα τον ελληνικό πολιτισμό τον οποίο λατρεύει και θα ήθελε πολύ να αναδείξει από ένα διαφορετικό πρίσμα. Η ποιότητα των ανθρώπων που μετέχουν στα ψηφοδέλτια της ΔΡΑΣΗΣ και φυσικά το πρόγραμμα του κόμματος στάθηκαν αφορμή για την κάθοδό του στις επερχόμενες εκλογές.

Η επιλογή του δεν θα μπορούσε παρα να αφορά στην περιοχή που έζησε ένα σημαντικό μέρος της ζωής του. Το Κιλκίς!

Περισσότερα για τον Κυριάκο μπορείτε να δείτε στο Facebook.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.