XBLOG logo @2x

Κυκλοφορία νέου iPad στην Ελλάδα: Όποιος προλάβει… το νέο iPad είδε!

Το post αυτό γράφεται γύρω στις 4 τη νύχτα, ξημερώματα Παρασκευής 23 Μαρτίου 2012.

Για τα Apple Fan Boys και τους γκατζετάκηδες – φαν των tablet είναι μεγάλη μέρα αυτή που ξημερώνει, αφού σήμερα ξεκινάει η επίσημη διάθεση του νέου iPad στα ελληνικά καταστήματα!

Παρά την οικονομική κρίση και δεδομένου ότι αρκετοί χρησιμοποιούν το iPad για επαγγελματικούς λόγους, πιστεύω ότι έξω από τα ελληνικά καταστήματα – Apple Premium Resellers, όπως είναι το iStorm, το Golden-i, το Document Store, γύρω στις 8-9 το πρωί θα υπάρχουν αρκετοί που θα περιμένουν με ανυπομονησία να πάρουν κουπονάκι για την σειρά προτεραιότητας και να είναι από τους πρώτους που θα αποκτήσουν το νέο iPad!

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές λογικά τα καταστήματα έχουν ήδη εφοδιαστεί με τα νέα iPad που περιμένουν τους πρώτους που θα τα επισκεφθούν νωρίς το πρωί να τα κάνουν δικά τους.

Ωστόσο, χωρίς να γνωρίζω ακριβή αριθμό τεμαχίων που διαθέτουν τα καταστήματα Apple Premium Resellers, έμαθα ότι οι ποσότητες που θα διαθέσουν τα καταστήματα σήμερα το πρωί είναι μικρές και τα νέα iPad σύμφωνα με εκτιμήσεις αναμένεται να… φύγουν μέσα σε 2-3 ώρες το πολύ!

Δυστυχώς, θα γίνει ξανά ότι έγινε και πέρυσι, με την επίσημη κυκλοφορία του iPad 2 στη χώρα μας, όπου οι Apple Premium Resellers την πρώτη ημέρα είχαν το πολύ 50 iPad 2 το κάθε κατάστημα να διαθέσουν, τα οποία όπως είναι φυσικό έφυγαν σε 1-2 ώρες!

Και μετά όποιος ήθελε να αποκτήσει το iPad 2 από Apple Premium Reseller κατάστημα έπρεπε να περιμένει αρκετές εβδομάδες μέχρι να γίνει νέα παραλαβή από τα καταστήματα.

Για να δούμε τι θα γίνει με την επίσημη κυκλοφορία του νέου iPad στη χώρα μας…

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.