XBLOG logo @2x

Ξεκίνησαν οι πωλήσεις iPad 2 στις ΗΠΑ! Δείτε τον πρώτο Έλληνα με το iPad 2!

Στις 12 τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας (17:00 ώρα ΗΠΑ) ξεκίνησαν οι πωλήσεις του iPad 2 στα Apple Store που βρίσκονται στις ΗΠΑ! Εκατοντάδες κόσμος περίμενε για πολλές ώρες στα Apple Store, δείτε τον πρώτο Έλληνα που αγόρασε ένα από τα πρώτα iPad 2!

Μόνο έξω από το Apple Store που βρίσκεται στην Fifth Avenue στην Νέα Υόρκη περίμεναν περισσότερα από 500 άτομα τις τελευταίες ώρες προτού ξεκινήσει η διάθεση του iPad 2, ενώ αρκετοί στήθηκαν στην ουρά εδώ και 48 ώρες για να αποκτήσουν πρώτοι την νέα ταμπλέτα της Apple! Κάποιοι άλλοι μάλιστα που είχαν καλές θέσεις στην ουρά, πούλησαν τη θέση τους σε άλλους για 500 900 δολάρια!

Δείτε στο Engadget φωτογραφίες με τον κόσμο να περιμένει έξω από τα Apple Store που βρίσκονται σε διάφορες περιοχές των ΗΠΑ!

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι πωλήσεις μάλιστα, οι υπάλληλοι των Apple Store μοίρασαν σε όσους περίμεναν στην ουρά για την απόκτηση του iPad 2, καρτελάκια προτεραιότητας για την αγορά της νέας ταμπλέτας.

Στην ουρά περίμενε τις τελευταίες δύο μέρες και ο Άγγελος Σφακιανάκης από το Digital Life, που είναι και ο πρώτος Έλληνας που προμηθεύτηκε το iPad 2 από το Apple Store της Νέας Υόρκης!

Δείτε τον εδώ να ποζάρει περιχαρής με την τσάντα με το iPad 2 (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)!

Θα επανέλθω με νέο post μόλις δούμε τα πρώτα βίντεο με unboxing, hands on κλπ!

Να υπενθυμίσουμε ότι το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011 το iPad 2 έρχεται επίσημα και στην Ελλάδα!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.