XBLOG logo @2x

Η Κωτσόβολος διακρίθηκε στα Βραβεία Superbrands 2016

Η Κωτσόβολος, η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα, διακρίθηκε ως ένα από τα φετινά κορυφαία brands της Ελληνικής αγοράς στο πλαίσιο του παγκόσμιου θεσμού των Superbrands, που πραγματοποιείται στη χώρα μας για πέμπτη φορά. Ειδικότερα, η εταιρεία, με διαρκή παρουσία στην ελληνική αγορά τα τελευταία 67 χρόνια, αναδείχθηκε ως Superbrand στην κατηγορία Ηλεκτρικά- Ηλεκτρονικά Είδη- Φωτισμός, ανάμεσα στις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα για το 2016. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαρτίου 2017 σε εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο κ. Ανδρέας Αθανασόπουλος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κωτσόβολος – Dixons South East Europe, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι για την τιμητική διάκριση που λάβαμε. Θεωρούμε ότι η αναγνώριση αυτή είναι το επιστέγασμα μιας μεγάλης προσπάθειας να προσφέρουμε πάντα υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και να βελτιώνουμε καθημερινά τη ζωή των πελατών μας, φέρνοντας πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις στους καταναλωτές μέσα από κάθε ηλεκτρική και ηλεκτρονική συσκευή. Αξίζει να αναφέρω ότι το
οικονομικό έτος 2015/16 η Κωτσόβολος σημείωσε μια άκρως επιτυχημένη πορεία με αύξηση της κερδοφορίας και του μεριδίου αγοράς της, ενώ σημαντικοί παράγοντες που συνετέλεσαν σε αυτή την εξέλιξη ήταν τόσο η δυναμική αναβάθμιση του δικτύου μας, όσο και η συνεχής βελτίωση των υποδομών μας».

Ο διαγωνισμός Corporate Superbrands Greece 2016 είναι ένας διεθνής οργανισμός που εκπροσωπείται σε 91 χώρες ανά τον κόσμο και έχει αναγνωρίσει περισσότερες από 15.000 εταιρίες ως ηγέτιδες στον τομέα τους. Τα κριτήρια, με βάση τα οποία ψηφίζονται οι εταιρίες είναι η Αναγνωρισιμότητα Επωνυμίας & Δύναμη Φήμης, η Αξιοπιστία και Μακροχρόνια Συνέπεια, η Εταιρική Υπευθυνότητα στους τομείς της αγοράς, των εργασιακών σχέσεων, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.