XBLOG logo @2x

Φήμες στο ίντερνετ για αυτοκτονία του Κώστα Τσάκωνα

Πριν από λίγη ώρα κυκλοφόρησαν φήμες στο ίντερνετ που έκαναν λόγο για αυτοκτονία του γνωστού ηθοποιού Κώστα Τσάκωνα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φήμη δημοσιεύτηκε πρώτα στο blog του Zougla.gr, όπου οι αναγνώστες μπορούν να ποστάρουν οτιδήποτε θέλουν, αφού τα post αυτά δεν περνούν από έλεγχο των διαχειριστών του portal.

Από εκεί ωστόσο αναδημοσιεύτηκε και σε άλλα blogs που αντιγράφουν έτσι στα τυφλά ό,τι διαβάζουν αλλού.

Η φήμη για την αυτοκτονία του Κώστα Τσάκωνα ωστόσο δεν ευσταθεί, ο ηθοποιός ζει και μίλησε νωρίτερα στο parapolitika.gr σχετικά με τη φήμη που κυκλοφόρησε.

Ο Κώστας Τσάκωνας δήλωσε: «Θα πάω σε κανά γιατρό να μου πει μήπως πέθανα και δεν το ξέρω! Λες να σου μιλάω από τον άλλο κόσμο και να μη το ξέρω; Δημοκρατία έχουμε ο καθένας λέει ότι θέλει»!

Ο ηθοποιός μάλιστα έκλεισε την τηλεφωνική επικοινωνία με το parapolitika.gr με ένα ανέκδοτο: Σε μία χήρα που έκλαιγε γιατί πέθανε ο άντρας της, κάποιος της είπε «μην στενοχωριέστε, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα» και του λέει εκείνη «πόσο χειρότερα;» για να πάρει την απάντηση «θα μπορούσατε να έχετε πεθάνει εσείς, δεν θα ήταν χειρότερα»!

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί ανυπόστατη φήμη για θάνατο/αυτοκτονία γνωστού προσώπου, αφού έχει συμβεί κι άλλες φορές στο παρελθόν μέσα από το blog του zougla.gr, όπου όποιος θέλει μπορεί να δημοσιεύσει ό,τι θέλει χωρίς κανέναν έλεγχο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.