XBLOG logo @2x

Ο κώδικας του έξυπνου e-shopping: Πώς να ξεχωρίσετε τα αξιόπιστα καταστήματα στο Internet!

Λαμβάνοντας υπόψη τη σημερινή χαοτική κατάσταση των διαδικτυακών αγορών, το Getitnow.gr ανέλαβε την πρωτοβουλία να καταγράψει τον «Κώδικα του έξυπνου e-shopping»!

Πρόκειται για μια σειρά από συμβουλές που έχουν ως σκοπό να βοηθήσουν τον καταναλωτή να πραγματοποιεί έξυπνα τις αγορές του στο internet.

Παράλληλα, μέσα από απλό και κατανοητό τρόπο υποδεικνύει τα βασικά στοιχεία που διαχωρίζουν τα σοβαρά καταστήματα από τις εφήμερες προσπάθειες προκειμένου ο καταναλωτής να έχει μία συνολική θετική εμπειρία από την διαδικτυακή αγορά.

Ο κώδικας καλύπτει μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων η οποία περιλαμβάνει όλα τα στάδια μιας ηλεκτρονικής αγοράς που οφείλει να διαθέτει ένα οργανωμένο κατάστημα, όπως: Η ποικιλία και η διαθέσιμη γκάμα των προϊόντων, οι προσφορές να υφίστανται σε ικανοποιητική ποσότητα και να παραδίδονται όντως στο χρόνο που υπόσχονται.

Παράλληλα η διαδικασία των παραγγελιών, ο τρόπος πληρωμής να προσφέρει ασφάλεια στις συναλλαγές του πελάτη, ο σωστός και αξιόπιστος τρόπος συσκευασίας και παράδοσης των προϊόντων, η διαρκής εξυπηρέτηση του πελάτη και τέλος η εξασφάλιση εγγύησης και η δυνατότητα after sales service.

Το Getitnow.gr μέσα από εμπεριστατωμένες απαντήσεις που δίνονται στον κώδικα, αποδεικνύει ότι διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που οφείλει να έχει ένα σοβαρό και αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα που σέβεται τον καταναλωτή και με αυτή την πρωτοβουλία αποδεικνύει ότι βρίσκεται στο πλευρό του καταναλωτή, αφουγκραζόμενο τις ανάγκες του.

Δείτε τον κώδικα του έξυπνου e-shopping από ηλεκτρονικά καταστήματα!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.