XBLOG logo @2x

KidsCo: Τηλεοπτικό κανάλι για παιδιά στο conn-x TV

To conn-x TV έφερε το KidsCo στην Ελλάδα. Το περιεχόμενο του conn-x TV εμπλουτίζεται με το δημοφιλές παιδικό κανάλι, που συμπεριλαμβάνει σειρές και ταινίες τόσο για παιδιά όσο και για όλη την οικογένεια. Οι τηλεθεατές του conn-x TV, από την 1η Ιουνίου, έχουν τη δυνατότητα, παρακολουθώντας το πρόγραμμα του KidsCo, να διασκεδάσουν αλλά και να επιμορφωθούν, αφού στο KidsCo τα προγράμματα επιλέγονται με στόχο τη μάθηση μέσα από την ψυχαγωγία.

Το KidsCo έχει τρεις ζώνες προγράμματος για:

  • παιδιά προσχολικής ηλικίας
  • παιδιά 6-10 ετών
  • όλη την οικογένεια

KidsCo

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κινούμενα σχέδια, καθώς και ταινίες που μπορούν να απολαύσουν όλα τα μέλη της οικογένειας. Σε όλον τον κόσμο, οι τηλεθεατές του KidsCo έχουν «αγκαλιάσει» το κανάλι καθώς παρέχει ασφαλές, αξιόπιστο και επιμορφωτικό περιεχόμενο. Το KidsCo είναι ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα για παιδιά στον κόσμο και ανήκει στις κορυφαίες εταιρείες Μ.Μ.Ε, NBC Universal, Corus Entertainment Inc και Cookie Jar Group.

Το πρόγραμμα του KidsCo για το conn-x TV είναι μεταγλωττισμένο και έχει προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα. Μέσω του conn-x TV, οι ελληνικές οικογένειες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αγαπημένα προγράμματα όπως: SClub 7, Babar, Jass Time, Rupert, Cyberchase, Max and Ruby, Sonic Underground,  καθώς και ταινίες για όλη την οικογένεια όπως Wallace & Gromit.

conn-x TV

Το conn-x TV διατίθεται ήδη σε 17 μεγάλες πόλεις (Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ηράκλειο, Ρόδος, Νάξος, Κως, Θήρα, Σύρος, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη), ενώ, σταδιακά μέσα στο 2009, θα διατεθεί σε όλες τις πρωτεύουσες νομών. Η σύνδεση που απαιτείται για να έχει κάποιος conn-x TV είναι conn-x στα 8 ή 24 Mbps. Οι καταναλωτές μπορούν να μάθουν περισσότερα στο www.conn-xtv.gr και να προχωρήσουν σε παραγγελία με ένα τηλεφώνημα στο 134.

Το conn-x TV διατίθεται σε προσφορά στα 15 ευρώ/μήνα, για 12 μήνες παραμονής, μέχρι τις 30/9/2009 και με δωρεάν τον αποκωδικοποιητή και το Wi-Fi modem/router . Στην τιμή περιλαμβάνεται τόσο η πρόσβαση στα τηλεοπτικά κανάλια του conn-x TV όσο και στο περιεχόμενο ταινίες του FilmClub.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.